2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Amiért műfenyőink tökéletesen élethűek

Magyarországon évtizedek óta a lucfenyő, és a Nordmann azaz a kaukázusi jegenyefenyő a legkeresettebb fajták karácsonyfának. Ezek a fenyők kínálatunkban is kiemelt szerepet kapnak. Más gyönyörű, a természetben gyakori fenyőt is forgalmazunk a karácsonyfavilág webshopján. Ilyenek a borókafenyő, a fehérfenyő a különböző alpesi és kanadai területek hegységeiben jellemző fenyőfa típusok. Pontosan betartjuk a sok szempontból álló listánkat, mely a típusjellemzőket sorolja fel minden fenyő fajtánál. Ilyenek az arányok, a fa alakja, színei, az ágak elhelyezkedése, sűrűsége, az ágak állása a törzshöz képest, a tűlevelet hosszúsága, alakja, vastagsága. Szóval minden olyan tulajdonság, ami alapján egyértelműen beazonosítható egy-egy fenyő fajtája.
2022. július 26. kedd 09:25 - HírExtra

Ahogy azt a bevezetőben is olvashattuk, a karácsonyfavilág webshopján, különböző fenyő fajtákról mintázzuk termékeinket. Cikkünk további részében olvashatja el, hogy miért lesznek élethűek műfenyőink.

Igazi fenyőkről történt a modellezés

A fenyők nem mindig teljesen szimmetrikusak, ahogy az életben is van némi aszimmetria, így a fáinkban is. A műfenyőink a természetes fák pontos másolatai. Ezek az élethű műfenyő példányok arányosak és harmonikusak, éppen, mint a valódi fenyők. Talál közöttük mini műfenyőket, közepes méretűeket és hatalmasokat is. Szerencsére nem kell kidobni, vagy eltüzelni őket az ünnepek után. 

3D és FULL 3D műfenyők

Ez egy új technológia, mely a néhány évvel ezelőtti műfenyőkre nem volt igaz. A fajtaspecifikus jellemzőket maximálisan szem előtt tartva minden ág ezzel a 3D technológiával készül a FULL 3D-s változatnál. A sima 3D-nél csak a külső, látszódó ágak készülnek így és a belső, sűrűséget biztosító ágak hagyományosak. Ez egy ár csökkentő megoldás, aminél csak egészen közelről látható a különbség.

Egyéb extrák a természetből

Ilyen természetes extrák pl. a tobozok és a hó, melyek az erdőkben lévő fákat juttatja eszünkbe. A műhó, valódi havas fehér karácsonyfát idéz. A műhó elhelyezkedése az ágvégeken tényleg olyan, mintha ráhullott volna a hó. Belül nincs hó, csak az ágak végén. A hó fehér és kicsit csillan, mint ahogy a hó szikrázik. Van kicsit havas és egészen hófödte fenyőnk is. A tobozokkal szintén ilyen plusz, természetes hatást érhetünk el. Már csak az illatot kell odacsempésznünk pár csepp illóolajjal. Ezek után még a fa mellett állva sem vesszük észre a különbséget.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását