2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Elkapták a folyton bűnoző bűnözőt

A jánoshalmi fiatal többek között lopott, rabolt, betört és megsértette más személyi szabadságát. A kiskunhalasi rendőrök kezdeményezték letartóztatását.
2022. június 8. szerda 11:06 - HírExtra

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói 2022. június 7-én 9 órakor őrizetbe vettek egy jánoshalmi lakost, aki a gyanú szerint még április közepén kirabolt egy 41 éves kiskunhalasi férfit. A gyanúsított az utcán bántalmazta áldozatát, majd elvette a pénztárcáját, amelyben aprópénz, személyes iratok és bankkártya is volt. A sértettnek eltört az orrcsontja.

A 21 éves férfi elkövetett egy másik rablást is. Egy tanya udvarára bemászott, és felfeszítette a lakóépület ajtaját. Miközben kutatott, megjelent a házban lakó idős asszony, akit gyomorszájon vágott és ellökött, majd bezárta a házba. Az erőszakos bűnelkövető a melléképületben folytatta a kutatást, ahol egy idős férfivel találta magát szembe. Őt is megütötte, elvette a pénztárcáját, majd a zsákmánnyal együtt távozott.

A tettesnek más is van a rovásán a nyomozók szerint: május 26-án ellopott egy lezárt kerékpárt egy kiskunhalasi üzlet elől, május 31-én pedig átmászott egy hétvégi ház kerítésén. A nyitott műhelyt átkutatta, és motoros láncfűrészt, sarokcsiszolót, fúrógépet, akkus csavarbehajtót tulajdonított el.

A kétrendbeli rablással, magánlaksértés bűntettével, személyi szabadság megsértése bűntettével, súlyos testi sértéssel, okirattal visszaélésekkel és üzletszerűen elkövetett lopásokkal gyanúsítható férfit elfogása után kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását