2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Fidelitas áll a lejárató kampány mögött?

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti képviselőjelöltje még februárban tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, mivel helyi Facebook oldalakon obszcén, lejárató és gyalázó szövegek, valamint képek jelentek meg róla. A Fidelitas elnöke is benne van?
2021. szeptember 8. szerda 09:06 - HírExtra

Bodrozsán Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a nyomozás során az egyik tanú vallomásából kiderült, a helyi Fidelitas elnöke, alelnöke, de még Kecskemét fideszes polgármestere is benne lehet a dologban.

„A nyomozás még javában tart, de a csontvázak már most kezdenek kiesni a szekrényből. Az egyik tűzhöz közeli tanú vallomásából például egészen megdöbbentő részletek derülnek ki. A tanúvallomás szerint Nemcsik [helyi Fidelitas elnöke, kecskeméti önkormányzati képviselő, helyi frakcióvezető-helyettes] nagyjából egy évvel ezelőtt “felsőbb utasításra” adta ki a feladatot a Fidelitas helyi alelnökének: hozzon létre trolloldalakat, trollcsoportokat és hamis profilokat, melyeket az ellenzéket lejárató tartalmak terjesztésére fognak használni.” – számolt be róla Bodrozsán Alexandra.

A képviselőjelölt utánajárását követően kiderült, hogy a helyi Fidelitas alelnökét, ugyanebben az időben, az önkormányzat elkezdte foglalkoztatni “PR munkatársként”. „Nagyjából ugyanebben az időben a Fidelitas helyi alelnökét munkaszerződéssel felvették a Kecskeméti Önkormányzathoz “PR feladatok” elvégzésére… Munkáltatója pedig nem más, mint Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A Kecskeméti Önkormányzat fidelitasos “PR munkatársa” tehát saját bevallása szerint a fideszes frakcióvezető-helyettes utasítására trolloldalakat üzemeltetett az ellenzék lejáratására. És az eddigi nyomozati anyag alapján úgy tűnik, ez még csak a jéghegy csúcsa.”

A Momentum politikusa hozzátette, hogy addig nem áll le, amíg az igazságot ki nem deríti és a bűnösökre fényt nem derít.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását