2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szijjártó drága utazásai

Szijjártó két géppel repült azért, hogy fél napot spóroljon – mennyibe került az országnak a miniszter „drága ideje”? - teszi fel a kérdést az MSZP.
2021. augusztus 11. szerda 12:00 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Szijjártó Péter úgy gondolja, hogy amennyiben a saját kényelméről van szó, akkor nem számít a pénz, hiszen azt úgy is az adófizetők állják. A külügyminiszter belföldön még csak helikopterrel röpköd haza vagy éppen egy borászatba, azonban az urizálása a mongóliai utazása során újabb szintet lépett. A miniszter ugyanis úgy gondolja, hogy ő már azt is megengedheti magának, hogy az utazása előtt egy repülőgépet külön előreküldjön, amivel majd egyből hazatérhet. Mindezt azért, hogy fél napot spóroljon.

Mégis mennyi közpénzbe került, hogy a magyar külügyminiszter nem bírt fél nappal több időt eltölteni külföldön? Mi indokolta ezt a nevetségesen felesleges manővert?

Szijjártó Péternek meg kell indokolnia, hogy mi volt a nagy sietség oka, mivel egyelőre csak az látszik, hogy ez az egész csupán a miniszter kényelméről szólt. Ha valóban arról van szó, hogy a külügyminiszter már unja a külföldön való rövidebb tartózkodást is, akkor pedig ne habozzon beadni a lemondását a főnökének!

Ugyanakkor, ha már a fideszes politikusok nem is titkolják a vonzalmukat a luxusrepülőgépekhez vagy helikopterekhez, akkor ideje lenne arról is nyilatkozni, hogyan viszonyulnak a szárnyas lovakhoz."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását