2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Folytatódik a társadalmi vita az ellenzéki programról

A héten újabb pártelnöki találkozóra került sor, amelyen az ellenzéki szövetség pártelnökei egyöntetű sikerként könyvelték el, hogy az elmúlt hetekben a választók és civil szervezeteknek hála több ezer építő jellegű javaslat érkezett a Közös Alap elnevezéssel június elején nyilvánosságra hozott és társadalmi vitára bocsátott közös ellenzéki programalaphoz.
2021. július 9. péntek 09:01 - HírExtra

A pártelnökök mindenekelőtt köszönetüket fejezték ki azon állampolgároknak és civil szervezeteknek, akik javaslataikkal hozzájárulnak egy jobb és igazságosabb Magyarország megszületésének tervéhez.
 
Az eddigi tapasztalatok alapján a magyar társadalomban megvan az igény a közügyekbe történő valós beleszólásba és a döntéshozókkal történő tényleges konzultációra.
 
Ezért a pártelnökök elfogadták a Programbizottság azon javaslatát, miszerint a nagy társadalmi érdeklődésre való tekintettel a programvitát érdemes folytatni. A pártelnökök elkötelezettek abban is, hogy az ellenzéki szövetség a beérkezett javaslatokat már a részletesebb választási program, illetve a közös kormányprogram tervezetének elkészítéséhez felhasználja.  
 
Ennek eredményeképpen a www.kozosalap.hu honlap továbbra is aktív marad és folyamatosan várja a magyar választók építő kritikáit annak érdekében, hogy 2022 után a közös nemzeti egységkormány intézkedéseivel egy szabadabb és demokratikusabb Magyarországon élhessünk - írja a közös ellenzéki közlemény.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását