2024. április 24. - György
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Futó telefontok - Vajon miért olyan hasznos?

Próbált már telefonnal a kezében kocogni? Ismerős érzés a nadrágzsebben lötyögő mobil? Ezek az „apróságok” annyira zavaróak lehetnek, hogy ami még a futás üteméből is kizökkenthetik. Önnek is fejtörést okoz az apró, de nélkülözhetetlen holmik elhelyezése szabadban történő testedzéskor? Akkor nem kérdés, hogy egy praktikus „edzőtársra” van szüksége...
2021. június 2. szerda 12:56 - HírExtra

ami nem más, mint egy futó telefontok

A futóövben olyan mindennapi apróságoknak és sportkiegészítőknek kaphatnak helyet, amiket biztonságos helyen akar tudni vagy éppen szüksége van a teljesítménye megőrzésére, növelésére, mérésére. De egy telefontartó futáshoz akkor is elengedhetetlen, ha a tempót zene diktálja kocogás közben vagy sportolás alatt is telefonközelben kell lennie. 

Minden futónak saját „rituáléja” és sportfelszerelése van, ezért a különböző felhasználói igényekhez igazodva az ÖvBolt.hu webshopban többféle fazonú és méretű telefontartós futóöv is megtalálható.

Az átlátszó mobiltartó például azért praktikus, mert menetközben is rápillanthat a teljesítménymérőre a kijelzőn, amikor futó applikációt használ. De beérkező hívásait is láthatja a szilikontokon keresztül. A futó telefontok méretpontos rekeszében sportolás közben teljes biztonságban tudhatja a készüléket - nem csúszkál, nem lötyög benne. Zenelejátszója fülesét is könnyen csatlakoztathatja a beépített fülhallgató kimeneten keresztül. Az oldalzsebekben pedig egy-két energiaszeletet, készpénzt és kulcsát is a magával viheti. 

A mobiltartó öv nem akadályozza a szabad mozgásban, csak a derekára kell csatolni, és már indulhat is. Könnyű, jól szellőző anyagból készül, kényelmes viselet, ami nem csúszik le futás közben. Esős időben sem kell kihagynia a napi edzést, ha vízálló bevonattal ellátott darabot választ, ami nemcsak a vízcseppeket, de az izzadságot sem engedi át. A fényvisszaverővel ellátott vagy élén színű táskák biztosítják a láthatóságot sötétedéskor és éjszaka is, így rossz látási viszonyok között is biztonságosan mozoghat. 

A futó telefontok olyan alap futófelszerelés, amivel a szórakozást, kényelmet és a praktikusságot egyben élvezheti. Természetesen más típusú szabadtéri sportoknál is hasznát veheti, ahol értékeit kézközelben szeretné tudni. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását