2022. december 6. - Miklós
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Putyin a náci ideológiák lappangó visszatérésére figyelmeztet

Putyin orosz elnök a náci nézetek lappangó visszatérésére figyelmeztetett Oroszország legnagyobb nemzeti ünnepén, a náci-fasizmus felett 1945-ben aratott győzelem 76. évfordulóján – jelentette a Magyar Békekör vasárnap.
2021. május 10. hétfő 09:45 - HírExtra

"Egyre cinikusabban nyilvánul meg a faji- és nemzeti felsőbbrendűség, az antiszemitizmus és az oroszgyűlölet. A kizárólagosság téveszméjének megszállottjai megpróbálnak újra szolgálatba állni” – mondta a Vörös téri katonai díszszemlén elhangzott beszédében. Figyelmeztetett a történelem meghamisítására és relativizálására, az árulók és bűnösök felmentésére irányuló kísérletekre.

"Oroszország következetesen védi a nemzetközi jogot. Ugyanakkor határozottan megvédjük nemzeti érdekeinket, hogy biztosítsuk népünk biztonságát" – szögezte le Oroszország elnöke a nagy honvédő háború győzedelmes megvívásának, Európa náci megszállás alóli felszabadulásának, és a náci Németország legyőzésének 76. évfordulóján.

Forrás: Magyar Békekör
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását