2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Nyakkendő és mandzsettagomb nélkül ne is menj állásinterjúra

Az állásinterjú sok mindenkiben kelt aggodalmat, hiszen ez egy megmérettetés. Az interjúztató kíváncsi a tudásunkra, az elhivatottságunkra és természetesen azt is megnézi, mennyire tartjuk fontosnak, hogy mi kapjuk meg az állást, ezért ne ijedjünk meg, ha alaposan szemrevételez majd bennünket.
2020. november 16. hétfő 21:03 - HírExtra

A stílusunkat, a kinézetünket, a megjelenésünket. Az első benyomás számít, ne rontsuk ezt el egy hanyag, nem állásinterjúra való öltözékkel. A cikkben tippeket adunk, hogyan és mit viseljünk, ha éppen egy állásinterjú előtt állunk. 

Az öltönyhöz illő mandzsettagomb

Nem elég csak egy elegáns öltönybe bújni, az is lényeges, hogy az öltönnyel, zakóval összhangban válasszunk mandzsettagombot. Lényeges, hogy a mandzsettagomb színe passzoljon az öltözékünk színével. Ha a zakónk, vagy ingünk kék színű, akkor válasszunk ahhoz szintén kék színű mandzsettagombot. Természetesen, más alkalmakkor kontrasztosan is lehet a színeket összeválogatni, sőt egyes eseményeken lehetünk lazábbak és bohókásabbak, de az állásinterjú előtt jól tesszük, ha maradunk a konzervatív öltözködésnél és gondosan ügyelünk a színek harmóniájára. 

Az inghez viseljünk gallértűt

Az inghez mindenképpen viseljünk hajtókatűt, gallértűt. A klasszikus gallérdíszek elegáns módon emelik ki nyakkendőcsomót. Találd meg a stílusodnak megfelelő kiegészítőt és viseld bátran az interjún, hogy ne csak a tehetségedre, hanem az elegáns és stílusos megjelenésedre is felfigyeljenek. 

A nyakkendőről se feledkezz meg

A nyakkendő egy olyan divatos kiegészítő, amellyel a személyiségedet is kifejezheted. Ha az öltönyhöz és inghez nem viselsz nyakkendőt, az hanyag benyomást kelt, márpedig az első benyomás rendkívül fontos. 

Ha a klasszikus kék színű zakót választottad, akkor a nyakkendő kiválasztásánál se nagyon térj el ettől a színtől. Válassz egy klasszikus tengerészkék és régies pöttyös mintázatú nyakkendőt, amely eleganciát sugall. A tengerészkék selyem nyakkendő fehér pöttyös mintával dizánja sokoldalú, modern keskeny.  Az anyaga puha, szinte súlytalan selyemszövet. 

Mindenképpen olyan színű és mintázatú nyakkendőt válassz, amely kiegészíti a ruhát, amiben az interjún megjelensz. Amennyiben az új trendekkel szeretnél lépést tartani, akkor mindenképpen egy vékony, klasszikus nyakkendő mellé tedd le a voksod. 

A nyakkendőhöz nyakkendőtű illik

Ha kiválasztottad az interjúra a megfelelő öltözéket, ha megvan a mandzsettagomb, a gallértű és a nyakkendőt is beszerezted, akkor már csak egy remek nyakkendőtűre lesz szükséged, hiszen az elegáns megjelenéshez ez a kiegészítő is hozzátartozik. Nyakkendőtű terén is nagyon sokféle a választék, hiszen többféle méret, anyag és dizájn is megtalálható a kínálatban. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását