2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kések, amelyek minden konyhába kellenek!

Vannak olyan kések, amelyek minden otthonba jól jönnek. Meglehet, akadnak többfunkciós vágóeszközök is, azonban mégsem szabad csak egy kést befogni minden munkafolyamathoz.
2020. szeptember 18. péntek 17:38 - HírExtra

A funkcionális kések azért születtek meg, hogy könnyebbé és biztonságosabbá tegyük tevékenységeinket. A következő pár sorban olyan hasznos eszközökről lesz szó, mint a steak-, pizza- vagy az evőkés.

Alapvető evőeszközök

Mi az, ami minden háztartásba kell és cserére szorulhat? Valószínűleg valami olyan dolog, amit eléggé gyakran használunk.

Ma már bármilyen anyagban, színben és stílusban vásárolhatunk különböző evőeszközöket. A szetteken kívül kaphatóak külön evőkések is, amelyekre valljuk be, mindig szükség van. 

Ez az eszköz alapvetően az étkezések elfogyasztását segíti, és kaphatóak sima és recés élű kések is. Segítségükkel nem csak a kezünk nem lesz piszkos, de megfelelő tempóban fogyaszthatjuk az ételeket is. A szeletelés, a kenyérkenés rutintevékenységeihez is minőségi termékeket használjunk! 

Miért legyen otthon steak készlet?

Eléggé árulkodó már a neve is, hiszen tulajdonképpen a steak tálalását és fogyasztását segítik a steak készletek. Feltehető a kérdés, hogy miért nem jó egy egyszerű evőkés vagy más vágóeszköz ezekhez a feladatokhoz? Mivel a steak esetében bizonyos mértékben nyers húsról beszélünk, szeleteléséhez speciális késre lesz szükséged. Ráadásul így nem tesszük tönkre a konyhai késeinket sem. 

Szerencsére, ma már különböző steak készletek is rendelkezésedre állnak, hogy a konyhai műveleteket profin végezd. Ezek általában különleges lézerezett, ellenőrzött vágóélekkel, ergonomikus és hézagmentes kialakítással vannak ellátva. Így egyszerre dolgozhatunk kényelmesen, hatékonyan és biztonságosan. 

Ha úgy érzed, neked is szükséged lenne néhány funkcionális késre, akkor a Kések Ollók Webáruház konyhai kései között megtalálhatod a megfelelő termékeket!

Jó, ha van pizzakés!

Ki ne szeretné a pizzát? Szinte nincs olyan ember, aki ne szeretné az olaszos ételkülönlegességet. Ez tipikusan egy olyan étel, ami ha elkészül, szinte azonnal a gyomorba kívánkozik, így ennek sem maradhat el a megfelelő szervírozása és szeletelése.

A pizzát általában a közepétől kezdve vágjuk fel, jellegzetes szeletekre. Ha te is próbáltad már egyszerű evőkéssel felszeletelni, akkor te is megéltél már néhány bosszantó pillanatot. A sajt és pizza tapad, nyúlik, így a szeletelés kész procedúra ilyenkor. Ezért jó, ha van a háznál speciális pizzakés, szeletelő, amivel pár könnyed és gyors mozdulattal darabokra szelhető kedvenc ételünk. Tapadásmentes bevonatának és rozsdamentes acélanyagának köszönhetően hosszú távon szolgálja majd az olaszos estéket. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását