2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Koronavírusban halt meg Bruce Williamson

Elhunyt Bruce Williamson, a világhírű amerikai soul zenekar, a Temptations volt énekese. A művész, aki 49 éves volt, vasárnap egy Las Vegas-i kórházban halt meg koronavírus következtében.
2020. szeptember 8. kedd 10:04 - HírExtra

Williamson 2006-ban csatlakozott a Tamptationshöz és 2015-ig volt tagja az énekegyüttesnek. A hatvan éve létező Temptationsnek eddig 25 tagja volt, Williamson halálával immár tizenhárman nem élnek közülük. Az alapítók közül Otis Williams az egyedüli, aki ma is a Temptationsben énekel.
    
"Mindig az volt az álmom, hogy egyszer beléphessek a Temptationsbe, de nem akartam utánozni senkit az elődeim közül. Saját magam akartam lenni" - idézett kedden a billboard.com egy korábbi, Bruce Williamsonnal készült interjúból.
    
Az énekes kaliforniai Comptonban született és már egészen fiatalon templomi kórusokban volt hallható. A Temptationsbe a csapatban jelenleg is szereplő Ron Tyson hívta, de Otis Williams sokáig túl fiatalnak, emellett túlságosan nagy termetűnek tartotta ehhez. Végül 2006-ban csatlakozott a Temptationshöz, amellyel koncertek és televíziós fellépések mellett két lemezt (Back to Front - 2007; Still Here - 2010) készített.
    
A ma is aktív együttesek közül a világon az egyik legrégebbi, 1960-ban alakult csapat eddig 43 stúdiólemezt jelentetett meg. A háromszoros Grammy-díjas Temptationst 1989-ben beiktatták a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását