2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Elbocsájtottak, most mitévők legyünk?

Talán nincs olyan ember, akinek munkája elvesztés ne járna valamilyen negatív érzelmekkel. Munkahelyünk megszűnése, a részlegünk felszámolása vagy csak szimplán a termelés csökkenése miatt lezajlott létszám leépésítésnek bárki áldozatául eshet.
2020. február 6. csütörtök 17:37 - HírExtra

Iparágtól függetlenül bárkivel megtörténhet, hogy másnaptól nem kell már menni dolgozni. Ezt mindenki másként dolgozza fel. Van, aki lelkileg összetör, és nem bírja a változással bekövetkezett stresszt és magába fordul, és van, aki pozitívan áll hozzá, és inkább az újabb kihívást és lehetőséget látja a dologban.

A rajtunk kívülálló okok miatt való munkahely vesztés nem egy kellemes dolog, de fontos, hogy úgy álljunk hozzá, hogy hamarosan lesz egy jobb és még nagyobb lehetőséggel kecsegtető állás. Ha így futunk neki már fél siker.

A tapasztaltak az ilyen esetben már másnap új munkahelyet kezdenek keresni. Körbekérdeznek az ismerőseik között, jelzik nekik, hogy új állást keresnek, és ha tudnak valami hozzájuk közelállót, akkor jelezzék nekik.

Ezzel párhuzamosan elkezdik keresni a nyitott állásokat az interneten és az állást kínáló oldalakon. Ilyen állást kínáló weboldal a PecsAllas.hu weboldal, ha érdeklik a pécsi lehetőségek részletekért ide kattintson. Gyors önéletrajz feltöltés után a legpotenciálisabb helyekre azonnal benyújtjuk a jelentkezésünket. Ez után pedig nincs más dolgunk, mint várjuk a cégek visszajelzését. Kattints a weboldalra.

Ha ilyen gyorsan és pozitívan képesek vagyunk változtatni hozzáállásunkon, akkor nem lesz időnk azon szomorkodni, hogy miért rúgtak ki, miért pont mi, és miért pont most. Ha pozitívan állunk hozzá, akkor képesek leszünk gyorsan túlélni ezt a nehéz időszakot.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását