2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Letartóztatták a testvérgyilkost

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn harminc napra ügyészi indítványra elrendelte a letartóztatását annak mórahalmi férfinak, aki szombat hajnalban meggyilkolta öccsét a homokháti kisvárosban - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel.
2020. január 6. hétfő 14:14 - HírExtra

    Szanka Ferenc közölte, a férfit emberölés bűntettével gyanúsítják.

    A megalapozott gyanú szerint a húszéves férfi szombatra virradóra ittasan kereste fel még fiatalkorú fivérét a korábban közösen lakott mórahalmi otthonukban. A sértett egyedül tartózkodott a városszéli házban, majd miután beengedte bátyját, rövid szóváltást követően a gyanúsított hátba szúrta őt egy késsel. Távozását megelőzően a nyomok eltüntetése érdekében a házat, valamint a két melléképületet felgyújtotta, hazaérve pedig kimosta a ruháit. Az egyik melléképület és a ház teljesen kiégett. A másik melléképületben gyújtott tüzet sikerült a tűzoltóknak megfékezniük, és a házban megtalálták az összeégett holttestet is.

    A nyomozók a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, elfogták, előállították, majd őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki beismerő vallomást tett.

    A nyomozási bíró a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye miatt látta indokoltnak a kényszerintézkedés elrendelését. A döntés ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be, így az nem végleges.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását