2021. március 3. - Kornélia
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Most Burányra szállt rá a Fidesz?

A Fidesz az elmúlt napokban folyamatosan hazugságokkal rágalmazza Burány Sándort, a Párbeszéd frakció tagját. Úgy tűnik, munkába álltak Putyin álhírgyártói, mert a Fidesz most már ebben az oroszos formában kommunikál - írja közleményében a Párbeszéd.
2019. december 17. kedd 17:45 - HírExtra

A Párbeszéd szerkesztőségünkbe eljuttatott közleménye:

A Fidesz-KDNP tudatosan hírhamisító vagy a magyar nyelven elmondottak jelentését értelmezni képtelen politikusai kedvéért rögzítsük: Burány Sándor éppen arról beszélt a Törvényalkotási Bizottság ülésén, hogy elfogadhatatlan volt Hende Csaba felszólalása, amelyben a színházigazgatók kinevezése esetében a pártállami vétójogot „együttműködési kényszernek” nevezte. 

Burány Sándor rámutatott: a hatalommal való visszaélés éppúgy erőszak, ahogy erőszak a nők szexuális zaklatása, történjen az a Fidesznek kedves vagy kevésbé kedves színházakban, vagy ahogy erőszak a gyerekek és fiatalok papok által elkövetett zaklatása is. 

A Párbeszéd elítéli a zaklatás és a szexuális erőszak minden formáját, és elítéljük azt is, hogy a Fidesz erről a témáról is a pártpropaganda logikája szerint kommunikál. Elítéljük például Kósa Lajost, aki szerint az anális bántalmazás nem számít zaklatásnak.  Elítéljük azt is, hogy a Fidesz még mindig a vakkomondoros nőverő, Balogh József pártjaként viselkedik: az ellenzékieket mocskolja hazugságokkal ahelyett, hogy megvédené a családon belüli erőszak áldozatait, a nőket és a gyerekeket.

A Fidesznek akkor lesz bármiféle erkölcsi alapja a nők elleni erőszakról nyilatkozni, ha majd ratifikálták az Isztambuli Egyezményt.

Végül egy érdekesség, hogy a szövegkörnyezetéből kiragadott vágott videót az Origónak azonnal, Burány Sándor képviselőnek viszont jogos, hivatalos kérésére Hende Csaba napok óta nem adja ki az elektronikus jegyzőkönyvet, hatalmukkal visszaélve tartják vissza a bizonyítékot

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását