2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Biztonsági ajtót panelba?

Családi házunk védelme érdekében gyakran minden lehetőséget kiaknázunk, riasztó rendszerrel, betörésbiztos nyílászárókkal látjuk el otthonunkat. Ami természetes, hiszen családunk és az otthoni fészek védelme igen fontos az életünkben.
2019. november 15. péntek 12:09 - HírExtra
 
 Ám a tapasztalatok azt mutatják, hogy akik panellakásban vagy társasházakban élnek, különböző okokra hivatkozva kevésbé aggódnak az illetéktelen behatolóktól. Pedig lakásunk védelme érdekében mindent meg kell tenni, tartja is a mondás „Az ördög nem alszik.” Jobb inkább megelőzni a bajt. Ennek érdekében fejlesztették ki az acélszerkezetes biztonsági ajtókat.

Miért válasszunk biztonsági ajtót?

Gyakran hangzik el kifogásként a következő néhány gondolat a társasházban lakóktól: „Miért pont hozzám törnének be?” „Úgyis felébredek, vagy meghallom, ha valaki hozzám szeretne beosonni.” „Á, úgyis nagyon sokba kerül.” Pedig ezek tényleg csak kifogások, hiszen tudvalevő, hogy a betörők elsősorban nem a kihívást keresik, hanem a legegyszerűbb eshetőségeket. Ha választaniuk kell, akkor mindenképpen a könnyebb akadályt keresik meg, mint például egy hagyományos fa vagy műanyag ajtót, melyek gyenge védelmi rendszerrel vannak ellátva.



Ellenben egy biztonsági ajtót messziről elkerülnek, ugyanis annak felfeszítése szinte lehetetlen és igencsak nagy zajjal járna. Manapság könnyű egy lépcsőházba bejutni, innentől pedig szinte nincs akadály a tolvajok előtt.

Minden családnak vannak értékes tárgyai, emlékei, melyek egy jó lakásbiztosítással sem pótolhatók. Ha biztosítani szeretnénk családunk és otthonunk védelmét, mindenképpen érdemes elgondolkodni egy biztonsági ajtó beszerelésén a HiSec-től.

A biztonsági ajtók előnyei


Ne rettenjünk el az acélszerkezet szó hallatán, hiszen a gyártóknak köszönhetően ma már igen esztétikus fa vagy műanyag borítással is rendelhetők az ajtók, melyek alkalmazkodnak otthonunk berendezéséhez, hangulatához. Igen jó hang- és zajszigetelők, melynek köszönhetően nem halljuk a lépcsőházban hangoskodókat, és ők sem hallanak minket.

Továbbá kiváló hőszigetelő az ajtó, télen bent tartja a lakásban a jó meleget, míg nyáron nem engedi ki a hűvösebb levegőt. Tűzbiztonsági szempontból is jó választás lehet, valamint kifejezetten ellenáll a külső környezeti hatásoknak is.

Ha a biztonság Önnek is fontos, ne habozzon, látogasson el a HiSec Doors Biztonságtechnikai Kft. honlapjára és válogasson kedvére az ajtók közül. Az ajtó tervező konfigurátor segítségével pedig személyes igényeire szabhatja új bejáratát. Amennyiben elakadt és segítségre szorul, bátran keresse fel a cég munkatársait, hiszen mindenben a segítségére lesznek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását