2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Trump és Kim Dzsong Un újra leül

Kim Dzsong Un észak-korai vezető azt akarja, fogadják el egy atomhatalom első embereként, de az atomhatalmak elkötelezettek amellett, hogy ebbe a körbe ne kerüljön be más, különösen ne egy olyan "bizonytalan" ország, mint Észak-Korea vagy Irán - mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő kedden az M1 aktuális csatornán.
2019. február 27. szerda 09:08 - HírExtra
 

Kis-Benedek József szerint Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un szerdán kezdődő csúcstalálkozóján valószínűleg nem írják alá a békeszerződést a két Korea, valamint az Egyesült Államok és Kína között, de tárgyalnak még róla. Úgy látja, kicsit lelassult ez a folyamat.

A Vietnam fővárosában, Hanoiban rendezendő találkozóról szólva a szakértő jelezte: Észak-Korea rossz gazdasági helyzetben van, segélyre, élelmiszerre, technológiára lenne szüksége.

Közölte továbbá: teljesen mások az elképzelések az atomfegyver-mentesítést illetően, az amerikaiak szeretnék az egész Koreai-félszigetet atommentesíteni, az oroszok viszont maradnának annál, hogy ne legyen több atomfegyvere Észak-Koreának.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását