2022. szeptember 30. - Jeromos
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Top 100-as bűnözőt fogtak

Az országos Top 100-as listán szereplő körözött embert fogott el a rendőrség Győrött; a 36 éves, debreceni illetőségű férfi álnéven bujkált 2007 óta, amikor a Hajdú-Bihar megyei Bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene.
2010. november 5. péntek 12:10 - HírExtra
Az elfogatóparancsot azért bocsátották ki a férfi ellen, mert jogerős büntetése letöltésére nem ment be a börtönbe. A büntetést vagyon elleni és erőszakos, garázda jellegű bűncselekmények miatt szabta ki a Hajdú megyei bíróság - mondta Kocsis Tünde alezredes.

A férfi átment az ország keleti feléből a Nyugat-Dunántúlra, és hivatalos okmányok nélkül, álnéven élt Győrben. Bűncselekményeket követett el győri tartózkodása során is: rablás és testi sértés miatt eljárást folytat ellene a városi kapitányság.

A férfi korábban is rendszeresen összeütközésbe került a törvénnyel, emiatt 2007 előtt is éveket töltött börtönben - jegyezte meg a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását