2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A melegfelvonulás miatt lezárták az Andrássy út környékét

A rendőrség lezárta a budapesti Andrássy út Hősök tere és Oktogon közötti szakaszának környékét a szombat délután három órakor kezdődő melegfelvonulás előtt - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.
2010. július 10. szombat 14:20 - HírExtra
Az Andrássy útról nyíló kis utcák egy részét kordonokkal zárták le, míg máshol rendőrök fordítják vissza a járókelőket.

A lezárt területre sem autóval, sem pedig gyalogosan nem lehet bejutni, így a Hősök tere csak a Dózsa György út felől közelíthető meg, az Oktogon irányából nem.

Az Andrássy út környékén gyülekező rendőrök egy része védőfelszerelést visel.

A lezárásról a BRFK közleményt adott ki, ebben egyebek mellett azt írják: déli 12 órától este 8 óráig lezárják az Andrássy utat a Nagymező utca és a Hősök tere között.

A BRFK egy másik közleményében azt írta, tudomásul vették a melegfelvonulást rendező Szivárvány Misszió Alapítvány vonulásos rendezvényéről szóló bejelentést, ugyanakkor arra hívták fel a szervezők figyelmét, hogy "a menetben részt vevők tartózkodjanak minden olyan magatartástól, amely alkalmas lehet a közerkölcs, a közszemérem megsértésére".

Ha a rendőrség ilyet tapasztal, fel fogja szólítani a szervezőket az intézkedésre, ám ha ennek nem tesznek eleget, akkor "a törvény szigorával" lép fel a törvényes rend fenntartásáért - tudatták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását