2020. október 27. - Szabina
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Bírsággal a balesetek ellen

A Pest megyei rendőrség csaknem félszáz feljelentést tett és több mint háromszázezer forint helyszíni bírságot szabott ki a motoros balesetek megelőzése érdekében tartott szombati akciója során - közölte a megyei főkapitányság szóvivője.
2009. április 11. szombat 17:24 - HírExtra
A főkapitányság 18 motoros rendőr részvételével tartott ellenőrzést a 11-es számú főúton, különös tekintettel a Visegrád és Dobogókő környékén korábban történt balesetekre - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

Hozzátette: az akció eredményeként negyvenhat esetben tettek feljelentést, három forgalmi engedélyt vontak be, két ízben intézkedtek egyedi azonosítójel meghamisítása miatt, illetve negyvenegy emberrel szemben összesen több mint háromszázezer forint helyszíni bírságot szabtak ki.

Sajnálatos tapasztalat, hogy a motorkerékpárok vezetői gyakorta nem rendelkeznek a kategóriának megfelelő vezetői engedéllyel - mondta a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását