2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Modellből kém

Gisele a kifutók után kémként hódítja meg a világot és Austin Powers szívét.
2008. április 17. csütörtök 23:41 - Hírextra
A mai nehéz gazdasági helyzetben már a sztároknak sem elég, ha egy lábon állnak. Ezért minden celeb igyekszik több szakmában kipróbálni magát. Gisele Bündchen is érzi, hogy a sok fiatal feltörekvő modell veszélyezteti karrierjét, ezért szerepet vállalt a következő Austin Powers filmben. A kifutók gyöngye már több egyeztető tárgyaláson is részt vett a másik főszereplővel, Mike Myers-szel és a rendezővel. Mindenidők legszexéhesebb ügynökének negyedik kalandjában Gisele egy kémet alakít majd, aki természetesen nem tud ellenállni Austin hihetetlen vonzerejének.

Brazília legszebb ékköve olyan hölgyek nyomdokába lép majd, mint Liz Hurley, Heather Graham és Beyoncé, akik a korábbi részekben voltak a Powers barátnők. Ez lesz Gisele harmadik mozivásznas domborítása, korábban a Taxi amerikai változatában, valamint Az ördög Pradát visel-ben szerepelt. Ám ez az első mozi, ahol nemcsak pillanatokig lesz látható. A karaktert korábban Jennifer Lopeznek ajánlották fel, ám az elhúzódó előkészületek miatt lemondott a lehetőségről. Bár a főcímdal eléneklése elviekben még mindig rá vár.

A negyedik Powers agymenésben nemcsak senorita Bündchen színészi kihívásokkal való küzdelme lesz az érdekesség. A film ezúttal Dr. Genya szemszögéből mutatja be a történetet, aki ugye Austin legnagyobb ellensége, és testvére egyben. A perspektíván azért változtat Jay Roach direktor, mert szerinte így sokkal több poén rejlik a jelenetekben.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását