2024. június 15. - Jolán, Vid
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kiraboltak és megvertek egy hajléktalan nőt

Súlyosan megsérült az a hajléktalan nő, akit két rabló támadott meg keddre virradóan, a békéscsabai volt kínai piac területén - értesült a HavariaPress. A rablókkal szemben súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást.
2008. április 2. szerda 07:05 - Hírextra
A nőre, aki társával együtt aludt a békéscsabai Kétegyházi úton, a volt kínai piac területén található egyik faházban, éjfél körül támadtak rá a banditák: a nőtől és társától pénzt, cigarettát és italt követeltek, s hogy kérésüknek nyomatékot adjanak, ütni-verni kezdték a hajléktalan párt. A férfinak sikerült kimenekülnie, s értesítenie a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök a megtámadott nőt összeverve találták a faházban; a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A két támadót még az éjszaka során elfogták a rendőrök: a 29 és a 22 éves fiatalembert őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, miközben rablás kísérlete, valamint súlyos testi sértés miatt indítottak velük szemben eljárást.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását