2022. október 7. - Amália
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Gyurcsány: "gyülekeznek a fasiszták"

Nem apropója, de kikerülhetelen momentuma a kormány által szerdán kiadott állásfoglalásnak a Lánchíd Rádió honlapján szerdán megjent fotó, amelyen az auschwitzi koncentrációs tábor bejárata elé montírozták, és ruháján a homoszexuálisok megkülönböztetésére
2007. augusztus 29. szerda 20:06 - Hírextra
Gyurcsány Ferenc ocsmányságnak nevezte a történteket, hogy egy magát polgárinak és nemzetinek nevező rádió honlapján ilyen kép megjelenhetett. A kormány elvárja, hogy a rádió kérjen bocsánatot. A kormányfő azt mondta: gyülekeznek a fasiszták, akik már nem az ajtón kopogtatnak, hanem itt vannak köztünk. Magukat konzervatívnak, nemzetinek nevezik, de "jajj annak a konzervativizmusnak és nemzetnek, amelyben a fasizmus ilyen módon jelenik meg" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.
A miniszterelnök után a kormány valamennyi, jelen lévő tagja felszólalt. Draskovics Tibor tárca nélküli miniszter azt mondta: aki ilyen képet készít, vagy közzétesz, az nem csak azonosul a fasizmussal, hanem maga is fasiszta.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását