2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Matrica már elővételben is

Az autópálya úthasználati jogosultságot a közelgő húsvéti hosszú hétvége előtt, a sorbanállás elkerülése érdekében már elővételben is meg lehet vásárolni az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. viszonteladói hálózatának értékesítő helyein, és a cég honlapjá
2007. április 5. csütörtök 17:54 - Hírextra
A közlemény szerint az így vásárolt matricák érvényességi idejének kezdete tetszőlegesen megválasztható, megkönnyítve a felkészülést az utazásokra. A cég tájékoztat arról is, hogy április 1-jén 300 értékesítő hellyel, 900-ra bővült az ÁAK viszonteladói hálózata. A viszonteladói hálózat bővítésén kívül a társaság az általa kezelt gyorsforgalmi úthálózat növekedését követve saját ügyfélszolgálati irodáinak fejlesztésére is hangsúlyt fektet.

Így pénteken nyit az ÁAK Zrt. legújabb irodája, amely az M35-ös autópálya Hajdúböszörményi Mérnökség telephelyén található. Az év ezen szakaszában pusztán anyagi szempontok alapján 2007-re már nem éri meg éves matricát vásárolni, így ha valaki hosszabb távra akar úthasználati jogosultságot váltani, kénytelen a havi változatot választani - emeli ki az ÁAK közleménye.

Az ÁAK Zrt. ügyfélszolgálati irodáin ilyen esetekben lehetőség van láncban megvásárolni a havi matricákat. Ez azt jelenti, hogy az iroda munkatársai úgy állítják be ezek érvényességi idejét, hogy azok időben, hézagmentesen kövessék egymást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását