2024. április 27. - Zita

Miben más egy minőségi, tartós műanyag kulacs, mint egy hagyományos?

A napi folyadékbevitelt többféleképpen is meg lehet oldani. Ihatunk közvetlenül a műanyag petpalackból, de ez sokszor nem a legkényelmesebb megoldás. Itt kerülnek képbe a kulacsok, amelyekből rengeteg változat érhető el. Függetlenül attól, hogy milyen körülmények között használjuk, érdemes a minőségi darabok között válogatni.
2024. március 14. csütörtök 18:42 - HírExtra

Mit tud egy minőségi műanyag kulacs?

Vagy épp mi a probléma az olcsó termékekkel? Kezdjük utóbbi kérdéssel: a “filléres” kulacsokkal több baj is van. Az egyik, hogy nagyon könnyen megsérülnek, megrepednek vagy el is törnek, ami ha a táskában történik, a kiömlő ital el is áztat mindent. A másik, hogy sokszor nem is lehet tudni milyen műanyagból készül. Ez azért problémás, mert az egészségre káros mikroműanyagokat is lenyelhetünk a folyadékkal együtt.

Ezzel szemben a Termoszbolt.hu műanyag kulacsainak kínálatában olyan termékekkel találkozhatunk, mint amilyen a Camelbak Chute Mag is. Ez egy világszerte ismert és népszerű márka, ami már hazánkban is kapható. Egyedi színekkel, különleges kialakítással rendelkező sportkulacsokat találhatunk a termékpalettán, amelyeket kiránduláshoz, sporttevékenységekhez, de a hétköznapokhoz is használhatunk. 

750 milliliteres mérete bőven elegendő ahhoz, hogy meglegyen a kellő a folyadékbevitel és kényelmesen tudjuk tárolni a kulacsot. Az ivószár ergonomikus kialakítású, a fedél nem engedi át a folyadékot és nagyon könnyű belőle inni. Mágneses tetejű felülettel van ellátva, így a kupakot könnyen le lehet húzni, az ivásban sem fog zavarni. 

Mivel széles a szájnyílása, vízzel vagy más folyadékkal könnyen fel lehet tölteni, de a legnagyobb forróságban még jeget is pakolhatunk bele. Látványos megjelenéssel rendelkezik, a hordozása kényelmes, könnyű műanyag kulacsról beszélünk. 

Hű társ a mindennapokban

Italtartó fogantyúját könnyen lehet rögzíteni akár egy karabinerre is, de az ujjunkra is akaszthatjuk. Szivárgásmentes, mágneses sapkájával nem kell aggódni amiatt, hogy eláztatja a táska tartalmát. 100%-ban BPA mentes, az egészségre nem káros műanyagból készült. Mosogatógépben is lehet tisztítani, így minden téren egyszerű lesz a kezelése.

A minőségi műanyag kulacsokkal sokkal kényelmesebb lesz a napi folyadékbevitelről gondoskodni, ráadásul higiénikusabb is.

Hosszú távon is költséghatékony választás

Lehet elsőre csábítóbb egy olcsó műanyag kulacs, de ezt a kérdést mindig több éves távlatban kell vizsgálni. Egy gyengébb terméket sokkal sűrűbben kell cserélni. Könnyen megsérül, elég csak egy óvatlan mozdulat, erősebb fogás és máris megreped, megtörik. Azonnal rendelhetjük is a következőt, a kellemetlenségekről nem is beszélve, ha ez menet közben, egy túra közepén történik.

Ezzel szemben egy minőségi műanyag kulacs évekig bírja, ha leejtjük, akkor sem lesz probléma, nem törik el, a nagyobb terhelést is könnyedén kezeli. A megjelenése is sokkal stílusosabb, többféle minta, szín is elérhető.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását