2023. december 2. - Melinda, Vivien

6,2 milliárdos gyógyszerraktár beruházás

Az elmúlt évek válságai során bebizonyosodott, hogy a gazdaságpolitika szuverenitásának és az önellátás erősítésének kulcsszerepe van a sikeres kilábalásban - jelentette ki Varga Mihály a Hungaropharma Zrt. automatizált magasraktárának átadóján Budapesten.
2023. október 27. péntek 11:34 - HírExtra

A pénzügyminiszter kiemelte: a kormánynak a járvány és a háborús válság ellenére is sikerült megvédenie a magas foglalkoztatást, ennek eredményeként a magyar gazdaság a térség egyik legnagyobb ütemű növekedését érheti el jövőre.
    
A beruházásról elmondta: a 6,2 milliárd forint összértékű projekttel egy 3000 négyzetméter alapterületű, teljesen automatizált magasraktár jött létre Budapesten a Hungaropharma Budapesti Logisztikai Központjában, a X. kerületben, amelyet a kormány a Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program keretében támogatott.
    
A beruházás része a 2018-ban indított 11 milliárdos fejlesztési programnak, a csütörtökön átadott létesítménnyel a régió legmodernebb gyógyszer-nagykereskedelmi raktárbázisa jött létre.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását