2023. december 7. - Ambrus

Elképesztő elmélet terjed az Argylle, a szuperkémről

Hamarosan új hős vívhat ki magának kultikus rangot a mozikban: jön Argylle, a szuperkém, aki sokban hasonlít James Bondra, ám a megközelítés sokkal viccesebb.
2023. október 25. szerda 12:01 - HírExtra

A hamarosan látható akciófilm hősnője egy zárkózott írónő (Bryce Dallas Howard), akivel hasonló események kezdenek történni, mint amiket kémregényében megírt, és hamarosan egy nemzetközi összeesküvés közepén találja magát. Csak a kémregénye főhőse, Argylle (Henry Cavill) mentheti meg.

A film nem csupán a szereplők miatt tartja lázban a közönséget (Dua Lipa, John Cena, Sam Rockwell és Samuel L. Jackson is komoly feladathoz jutnak a történetben), hanem azért is, mert a forgatókönyv alapjául szolgáló regény szerzője egy bizonyos Elly Conway, akiről szinte semmit nem lehet tudni, csak azt, hogy művét már a kiadása előtt megvették a filmesek, és írja a következő könyvet. Conwayról azonban azt feltételezik, hogy napjaink ügyeletes szupersztárja, Taylor Swift rejtőzik az álnév mögött, adja hírül a Daily Mail. 

Erre az a bizonyíték, mint minden hasonló elmélet esetében, hogy nincs közvetlen bizonyíték. Közvetett viszont annál több van. Az Argylle, a szuperkém négylábú hőse Chip, a film rendezője, Mathhew Vaughn saját kedvence, egy skót lógófülő macska. A lógófülű az énekesnőnek is kedvenc állata, mindjárt hármat is tart belőlük – nevük Meredith Grey, Olivia Benson és Benjamin Button –, sok szeretettel énekel ilyen macskákról és a klipjeiben is szerepelnek. És itt érnek össze a szálak: Chipnek van saját Instagram-profilja, ahol számos utalás olvasható Taylor Swifttel kapcsolatban!
 

Az énekesnőhöz közel álló források tagadták, hogy ő lenne Elly Conway, ami a rajongók szempontjából nyilván nem más, mint újabb bizonyíték az elmélet alátámasztására.

Még nem tudni, hogy a közismerten tréfás kedvű Vaughn marketinges poénjáról van-e szó, amivel a film hírverését szeretné megtolni, vagy Swift teljesen véletlenül keveredett a kémhistóriába – mindenesetre viccnek nem rossz az elmélet.

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását