2024. május 20. - Bernát, Felícia

Karácsonyi figurák, mint promóciós ajándék? Tökéletes választás!

Lassan elkezdődik a készülődés az idei karácsonyra, ünnepi időszakra. Mindenki azon töri a fejét, hogy mégis mi lehetne az ideális ajándék. Az üzleti életben is nagy szerepe van a promóciós ajándékoknak, a karácsony pedig tökéletes lehetőség arra, hogy meglepjük az ügyfeleket, üzleti partnereket és munkatársakat.
2023. október 13. péntek 16:37 - HírExtra

Karácsonyi figurák és társai

Ha megnézzük a Zefi Reklámajándék karácsony kategóriáját, akkor láthatjuk, hogy ötletből bizony nincs hiány. Az egyedi, logózott, emblémázott termékeknek hatalmas múltja van, ami az egyik leghatékonyabb marketingeszköznek számít, amit használhatunk. 

Sokszor nem kell a legnagyobb eszközökre gondolni, elég legtöbb esetben egy olyan kiegészítő, mint a karácsonyi figurák. Ezzel is tökéletesen kifejezhetjük azt, hogy gondolunk az ügyfelekre, munkatársakra és üzleti partnerekre az ünnepi időszakban. Megköszönhetjük az egész éves munkát, a lojális hozzáállást.

Egy ilyen karácsonyi figura teljesen más, mint a többi. Ugyanis egyedi logót, a cég arculatát is meg lehet jeleníteni rajta. “Ott lehetünk” szenteste is a családdal, ha valaki ránéz a karácsonyfára, akkor garantáltan megakad majd a szeme a logón. Ezzel növelhetjük a bizalmat, és természetesen annak esélyét is, hogy a következő vásárlás alkalmával a mi cégünket fogják választani.

Ez a két fő célja a promóciós ajándékoknak: növelni a bizalmat és az esélyt a plusz bevételre. Azonban a siker esélyét az is befolyásolja, hogy mégis hogyan állítjuk össze az ajándékcsomagot, pontosan mi kerül bele, és persze kinek szánjuk. Ez egy olyan folyamat, ami alapos tervezést igényel, és nem szabad elkapkodni semmi esetre sem.

Az ajándékcsomag tartalma

Nem szabad csak úgy összedobálni minden terméket, ami elsőre megtetszik nekünk. Érdemes elgondolkodni azon, hogy akiknek az ajándékot szánjuk, vajon nekik mi lenne az igazán hasznos. Mi az, amit a karácsonyi időszakban garantáltan használnának?

Erre például tökéletes megoldás lehet egy csúcsdísz, vagy a már említett karácsonyi figurák, amelyeket nemcsak a karácsonyfán, de a lakás, ház bármely pontján el lehet helyezni. Válogathatunk külön a gyerekeknek és a felnőtteknek is ajándékokat, hogy garantált legyen a siker a család összes tagjánál.

Ne késlekedjünk a folyamatok elindításával!

A promóciós kampány elsőre könnyű feladatnak tűnik, hisz csak ajándékokat kell osztogatni. De mint látható, a helyzet korántsem olyan egyszerű, mivel több tényezőre is oda kell figyelni. Ezért is ajánlott minél hamarabb elkezdeni a tervezést, mert ez nagymértékben befolyásolja az egész kampány sikerességét.

Szerencsére alapanyagból, karácsonyi termékekből nincs hiány, könnyedén fel lehet tölteni az ajándékcsomagot tartalommal. Az ünnepi időszak kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy meglepjük az ügyfeleket, a munkatársakat és az üzleti partnereket. Ne hagyjuk ki ezt a ziccert, mert nagyot lendíthet a cég életén!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását