2023. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz

Járművezetőket toboroz a BKV

Bruttó 500 ezer forintot fizet a fővárosi vállalat a hozzá 2023. augusztus 31-ig jelentkező képzett autóbusz- és trolibuszvezetőknek. A járművezetőket ajánló BKV-s kollégák is bruttó 500 ezer forintos bónuszban részesülnek a nyár elején indított kampány részeként.
2023. július 17. hétfő 10:32 - HírExtra

Az autóbuszvezetők hiánya Európa szerte gondokat okoz a közlekedési cégeknek. Bár Társaságunk több mint fél évszázada Magyarország ismert és elismert munkáltója, a nehézségek minket sem kerülnek el. Ezért nyár elején toborzókampányt indítottunk, ami extra bónuszokkal segíti a járművezetőket az ideális munkahely, cégünket pedig az ideális munkaerő megtalálásában. Az évek, vagy számtalan esetben akár évtizedek óta velünk dolgozó kollégák tudják: megéri BKV-snak lenni! Különösen igaz ez most, kiegészítve azzal: megéri BKV-ra váltani! 

Nyári kampányunk ideje alatt mind az új belépő járművezetőnek, mind az őt ajánló BKV-s munkatársnak bruttó 500-500 ezer forint bónuszt fizetünk, amennyiben 6 hónap múlva is a BKV-nál dolgoznak főállásban. 

Budapest legnagyobb közösségi közlekedési szolgáltatójaként jelenleg csaknem 2000 autóbuszvezetőt és 280 trolibuszvezetőt foglalkoztatunk, akiknek átlagos bruttó keresete már 730.000 forint. Gumikerekes járműveink a főváros különböző pontjain elhelyezkedő 5 garázsunkból gördülnek ki naponta a budapesti utakra, így bárki könnyen választhat a lakóhelyéhez közel eső telephelyet. De nem csak budapestiek jelentkezését várjuk! Az agglomerációból, vidékről érkezőknek a munkába járáshoz támogatást adunk, a fővárostól messzebb élőknek pedig munkásszállón biztosítunk kedvezményes elhelyezést. 

Nyári kampányunkkal a szakképzett, D kategóriás jogosítvánnyal rendelkezőket szeretnénk támogatni abban, hogy egy 55 éves, stabil, kiszámítható cégre, a BKV-ra váltsanak. Ugyanakkor folyamatosan jelentkezhetnek azok is, akinek még nincs (a buszvezetéshez szükséges) D kategóriás jogosítványa. 

Nekik is jár extra juttatás! 

A BKV-nál rendszeresen indítjuk képzéseinket a C kategóriával rendelkező jelentkezőknek, akik már a tanfolyam ideje alatt is munkatársaink lesznek, és a munkabér mellett sikeres vizsgánként (összesen 4 alkalommal) bruttó 150 ezer forint bónuszt fizetünk ki nekik. Járművezetői állásra B kategóriás jogosítvánnyal is lehet jelentkezni, a képzésben ugyancsak partner lesz a BKV.

Forrás: BKK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását