2024. május 3. - Tímea, Irma

Giggs utolérte Bobby Charltont

Góllal - manchesteri pályafutása 144. találatával - ünnepelte nem mindennapi rekordját Ryan Giggs, a United walesi kiválósága: a szélső 758. alkalommal szerepelt a Vörös Ördögök színeiben a vasárnap esti, Wigan elleni bajnokin, s ezzel a meccsszámot illet
2008. május 12. hétfő 09:35 - Hírextra
Giggs a másodi MU-találatot szerezte, s ezzel biztosította be a győzelmet, egyszersminsd a sikerrel járó bajnoki elsőséget is, hiszen a 3 pont begyűjtésével vált véglegessé, hogy a Manchester United megvédte angol bajnoki címét.

Charlton, aki 35 (!) év alatt jutott el a 758. mérkőzéséig, elsőként gratulált Giggsnek.
"Ryan kiváló labdarúgó, nagyszerű ember, remek sportoló és senki sem szolgált rá jobban, hogy beállítsa a rekordomat, mint ő."

Giggs biztos, hogy az "egyenlítés" után meg is előzi nagy elődjét, már csak azért is, mert bírja az MU skót mesterének, Sir Alex Fergusonnak az ígéretét, hogy mindenképpen pályára küldi őt a május 21-i, moszkvai Bajnokok Ligája-döntőben a Chelsea ellen. S nyilván az még nem az utolsó fellépése lesz az MU színeiben a 34 éves játékosnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását