2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Momentum így reagált Orbánra

A magyar miniszterelnök ma ismét másra mutogatott és nem vállalta a felelősséget azért, hogy hazánk az elmúlt évtizedek egyik legnehezebb időszakát éli. Egyszerre megdöbbentő és kétségbeejtő, hogy Orbán Viktor hosszú percekig beszélt a szerinte “rendkívüli teljesítményekről”, de egy szót sem ejtett a hazánkat sújtó gazdasági és megélhetési válságról.
2022. december 21. szerda 12:46 - HírExtra

A Momentum közleménye:

"Rekord árstop-infláció az élelmiszereken, elképesztően megemelt energiaárak, gyenge forintárfolyam, miközben családok sokaságának kell dönteniük aközött, hogy a hónap végén befűtik-e otthonát, vagy bevásárolnak-e, ráadásul hónapok óta tüntetnek a tanárok és a diákok a megbecsülésért. 

Ez az év végi mérleg, amelyre Orbán Viktor csak az általa megszavazott szankciókat, az általa kinevezett minisztert, az általa kitalált és bevezetett gazdasági rendszert és saját pártja által megválasztott jegybankelnököt tudta hibáztatni.

Mondjuk ki az igazságot: a Fidesz nem mondott igazat, a saját választónak is hazudott és soha nem látott káoszkormányzást hajtott végre az elmúlt évben is. Magyarországnak egy felelős és hozzáértő kormányfőre és kormányra van szüksége.

Egy olyan vezetőre van szüksége az országnak, aki kimondja az igazságot akkor is, ha fáj. Véget kell vetni az árstop-infáliciónak, meg kell szüntetni a Fidesz-felárat, már rég ki kellett volna egyezni az EU-val."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását