2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ezekkel a dolgokkal biztosan felpezsdítheti az intim együttléteket

Biztosan Ön is látott már olyan filmet, ahol a két karakter már az ajtóban egymásnak esik, Ön viszont még az ágyban sem kapja meg ezt. Ne csüggedjen, a valóságban ez nem ennyire egyszerű. Egyes napokon biztosan letépik egymásról a ruhákat, máskor viszont semmi hangulatuk az egészhez, nehezen jönnek izgalomba. Ebben a cikkben olyan ötleteket osztunk meg, amikkel biztosan segíthet ezen a problémán!
2022. október 13. csütörtök 19:14 - HírExtra

Gondolja át, hogy mi segített korábban!

Amennyiben úgy érzi, hogy üres és unalmas a szexuális életük a párjával, abban az esetben próbálja meg felidézni, hogy mi hozta lázba korábban. Amikor egész nap üzentek a másiknak, hogy mire hazaérnek, azonnal egymásnak essenek, illetve amikor olyan filmet néztek meg közösen, amitől biztosan forrón telt az este. Esetleg az segített, amikor valamilyen szexuális segédeszközt alkalmaztak? A Szeresdmagad.hu erotikus társasjátékai ugyanúgy segíthetnek a vágykeltésben, garantáltan felpezsdül majd a szexuális életük. 

Ezek között akadnak hosszabb táblás változatok, de sokszor egy rövid kártyajáték is bőven elegendő, hogy hangulatba jöjjenek. Próbálják ki, hátha ez lesz a kulcsa annak, hogy ismét egymásra találjanak. 

A stressz kezelése

Nem segít, ha egész nap a nyomasztó és aggasztó gondokkal foglalkozik, hiszen ettől biztosan nem lesz hangulata a hancúrozáshoz. A stressz azonban nem múlik el magától és ahhoz, hogy megnyugodjon, nem lesz elegendő, ha erőlteti a dolgot. Érdemes kialakítani egy stresszkezelési technikát, hogy egy ilyen rutinnal segítsen magán. 

Próbáljon meg időt szentelni a mozgásra, az öngondoskodásra, a nyugtató légzési technikák elsajátítására. Keressen rá a meditációra vagy jógára, ami nemcsak a léleknek, hanem a testnek is jót tesz. Sokkal hajlékonyabbá válhat, ami valljuk be, szex közben igencsak jól tud jönni. Amennyiben sikerül szabályozni a stresszt az életében, azzal együtt a libidóját is növelni tudja. 

Keresse meg a megfelelő időt a hancúrozásra!

A legtöbben csak hazaérnek, esznek, egymásnak esnek és lefekszenek aludni. Pedig ennek sokkal szebb élménynek kellene lennie és nem egy napi feladatnak. Bár elsőre nem tűnik túl jó dolognak megtervezni előre az egészet, az ütemezés azonban komoly változásokat eredményezhet. Ha tisztában vannak azzal, hogy mikor vannak testileg és lelkileg is felkészülve rá, akkor sokkal jobban egymásra tudnak hangolódni. Nem kell tehát napi rutinnak lennie, inkább legyen kevesebb, de minőségi az együttlét. 

Fontos azonban, hogy próbálják meg erősíteni egymás között az érzelmi intimitást, mielőtt újabb dolgokkal próbálkoznának. Ez ugyanis nagyban fokozza a vágyat egymás után. Akár egy erotikus társasjátékról, akár egy szexi ruháról, esetleg egy vibrátorról van szó, előtte mindenképpen beszéljék át, hogy melyikre vágynak igazán. A szikra csak akkor jön, ha mind a ketten készen állnak egymásra hangolódni.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását