2024. március 29. - Auguszta

A tisztaság félegészség vagy inkább félsiker!

Amikor egy vendég betéved a szoláriumstúdióba, számos elvárással érkezik és minden esetben az összhatás alapján fog véleményt alkotni. Azonban a higiénia az talán, ami sokat nyom a latban. Senki nem venne szívesen igénybe olyan helyen szolgáltatást, ahol nem biztonságos a környezet.
2022. szeptember 12. hétfő 17:50 - HírExtra

A felületek fertőtlenítése mellett viszont a légtér tisztítására, kezelésére szintén gondolnunk kell, mivel ennek óriási jelentősége van. A következő pár sorban most megtudhatod, ez hogyan oldható meg. 

Mi alapján dönt a vendég?

A szoláriumozás piacán óriási a verseny, ami nem is csoda, hiszen a hűvösebb évszakok alatt a vendégek nem szívesen veszítik el a nyári napozások alatt megszerzett csodás árnyalatokat. A rendszeres szoláriumozás sokak életében teljesen természetes, és mindent meg is tesznek azért, hogy megtalálják a számukra tökéletes stúdiót. A Hollandimpex KFT szoláriumgépeiről olvashatsz bővebben, s ez némi útmutatással szolgálhat a döntéshozatal során. 

De mitől leszünk biztosak a választásunkban? Nos, ezt sok dolog együttes hatása váltja ki belőlünk. Azon stúdió mellett voksolunk, amelyiknek tetszik a kínálata, az általa felkínált csövek, gépek, berendezések minősége, és persze a személyzet tájékozottsága sem utolsó a sorban. 

Na és mi az, ami mellett senki nem megy el szó nélkül? A higiénia! Ha erre nem figyelünk, akkor már csatát is vesztettünk a versenytársakkal szemben.

A szalonok megfelelő higiéniájának biztosítása

Azt mondják, a tisztaság félegészség, de úgy is fogalmazhatunk, hogy félsiker. Enélkül kizárt, hogy elnyernénk a vendégek szívét, és persze a pozitív benyomásnak is lőttek. 

Mondanunk sem kell, hogy a rendszeres takarításra mindig időt kell szánni, s emellett minden vendég után fertőtleníteni is ajánlott. Sőt, az ügyfelek kifejezetten örülnek neki, ha számukra is kihelyezünk fertőtlenítő eszközöket. 

Az ilyen épületekben a légtér kezelése egyaránt fontos. A légtisztítás napjainkban sokkal nagyobb szerepet kap, mint bármi más, és szerencsére akadnak olyan készülékek, amelyek ebben támogatnak minket.

Az UV-C lámpák és a légtisztítás

Hallottál-e már az UV-C lámpákkal dolgozó, zárt rendszerű légtisztító készülékekről? Ezek egy szalonban is képesek megállni a helyüket. Az UV-C fény a levegő csírátlanítását látja el, s ezáltal a vírusok, a baktériumok és a gombák is megsemmisülnek. 

Ezt a módszert az egészségügyben szintén alkalmazzák, márpedig tudjuk, hogy ott magas fokú sterilitásra van szükség. Bizonyos légtisztítókban továbbá speciális szűrőket ugyancsak elhelyeznek, ami megkönnyíti az allergiás vendégek életét. 

A szoláriumozás egy kissé intim szolgáltatás, hiszen az ügyfelek ilyenkor érintkeznek a különféle felületekkel, ezért lényeges odafigyelnünk a megfelelő higiéniai szint kialakítására, s ebbe a légtisztítás is beletartozik!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását