2024. március 19. - József, Bánk

Kórházban támadt a nejére

A bíróság elrendelte a letartóztatását egy férfinak, aki a székesfehérvári kórházban rátámadt válófélben lévő feleségére - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.
2022. augusztus 11. csütörtök 15:40 - HírExtra

A 40 éves férfi augusztus 8-án dél körül felkereste feleségét a munkahelyén, a székesfehérvári kórházban, és az egyik kórteremben rátámadt. A falnak lökte, fojtogatta, majd a dulakodás közben földre kerülő nőt megpróbálta késsel mellkason szúrni, miközben azzal fenyegette, hogy megöli. A nő a kezén és a lábán sérült meg - írták.
    
Miután a kórteremben lévő beteg segítséget kért, a férfi elmenekült, de a kórház dolgozói feltartóztatták a rendőrök kiérkezéséig.
    
A Fejér Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt indítványozta a férfi letartóztatását, a Székesfehérvári Járásbíróság pedig végleges döntésével elrendelte a férfi letartóztatását egy hónapra - közölte a főügyészség.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását