2024. március 19. - József, Bánk

Parfüm szimpla whiskyvel

A kiskunfélegyházi nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a helyi férfi ellen, aki néhány nap alatt nyolc bűncselekményt követett el.
2022. december 5. hétfő 12:10 - HírExtra

Jelenleg is letartóztatásban van az a 29 éves kiskunfélegyházi lakos, akit a rendőrök még 2022. április 19-én vettek őrizetbe. A férfi a gyanú szerint telefonon és személyesen is zaklatta volt élettársát napokon keresztül. Egy alkalommal – engedély nélkül – magához vette a nő autójának a kulcsát, és elment kocsikázni, máskor pedig megrongálta és használhatatlanná tette az elektromos kerékpárját.

A zaklatás és a jármű önkényes elvétele mellett a gyanúsított több lopást követett el. Autókból mélyládát, szerszámosládát, napszemüveget, gyerekülést zsákmányolt, de vitt el autó mellől szereléshez előkészített alkatrészeket is. A tolvaj boltokat is megkárosított lopott: parfümöt, borotvát, drága whiskyt vett magához, és fizetés nélkül távozott az üzletekből.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának a munkatársai a zaklatással, jármű önkényes elvételével és rongálással, valamint ötrendbeli lopással gyanúsítható férfi ügyében a nyomozást befejezték. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított aktáját vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását