2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Dombi magas fordulatszámon pörög

Dombóvári István mostanában nagyon elfoglalt és szinte minden perce be van osztva: nemrégiben Amerikában lépett fel, könyvet ír, rendezvényeket szervez, illetve most ért véget ötödik, Kettőskereszt, vagy amit akartok című, a közösségi média rejtelmeiről szóló önálló estjének a turnéja. A műsort május 6-án a Comedy Central nézői is végig szórakozhatják majd, amelynek kapcsán Dombi saját közösségi média használati szokásairól is mesélt.
2022. május 4. szerda 11:28 - HírExtra

A közelmúltban többször cikkeztek Dombi visszavonulásáról, természetesen tévesen. A humorista ugyanis megállíthatatlanul ontja magából a vicceket, sőt, szinte egy szabad perce sincs, annyi a tennivalója. 

„A jászkarajenői művelődési ház igazgatójaként rendezvényeket szervezek, nemrégiben Aranyosi Péterrel együtt New Yorkban és Floridában léptem fel, könyvet írok, televíziós fikciós sorozatot fejlesztek. Eközben lett családom, illetve most ért véget ötödik önálló estem turnéja is, ami a COVID miatti megszakításokkal együtt összesen három évig tartott. Szóval, ha valamikor élek, akkor az most van!” – árulta el Dombi, aki a közösségi oldalak rejtelmeibe kalauzolja el a Comedy Central nézőit Kettőskereszt, vagy amit akartok című estjében május 6-án pénteken 21.00 órától. 

„Ez az eddigi legfelnőttebb, legérettebb önálló estem, amit kétfajta nézőnek ajánlok: egyrészt, aki a közösségi oldalak rabja, másrészt pedig annak, aki irtózik tőle. A pandémia idején egyébként én is véletlenül megnyomtam a képernyőidő gombot, ami kiírta, hogy mennyit foglalkoztam a készülékeimmel. Az ottani számok elborzasztottak, rájöttem, hogy túl sokat lógok a közösségi hálón, amit azóta igyekszem tudatosan leépíteni. Ebben sokat segít, hogy vidéken élek, van kertem, és ráadásul még a nap is kisütött” – tette hozzá a Comedy Club humoristája, aki a közönséggel történő kommunikációra használja főleg a közösségi médiát. 

„Ez egy nagyon jó fórum, hiszen a néző kezébe tudod adni a lehetőséget, hogy személyesen véleményt nyilvánítson. Persze vannak, akik visszaélnek a helyzettel és megpróbálnak virtuálisan megsérteni, de azt gondolom, nem szabad, hogy ez bárkinek az életére hatással legyen, hiszen akinek elektronikus formában baja van veled, annak az esetek többségében igazából magával van problémája” – zárta gondolatait a stand-upos.

Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását