2024. március 29. - Auguszta

Orbán már menti ki a közvagyont?

A választás előtt néhány nappal megindult a padláslesöprés a Karmelitában – április 3-a után megállítjuk a közvagyon alapítványokba való átjátszását! - írja az MSZP.
2022. március 31. csütörtök 13:09 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Orbán Viktor a választások előtt néhány nappal - már a látszatra sem adva - állt neki a padláslesöprésnek a Karmelitában. Szerda éjszaka ugyanis úgy döntött a miniszterelnök, hogy a hivatala költségvetéséből 15 milliárdot átcsoportosít egy ismeretlen feladatot ellátó, ismeretlen vagyonkezelő alapítványnak.

Láthatóan a Miniszterelnökség rengeteg szabadon elkölthető pénzzel rendelkezik, amiből egyébként rendezni lehetne a kórházak felhalmozott adósságát, de a kormány inkább a lopás pártjára állt, ismét. Ugyanis a Fidesz eleve azért hozta létre ezeket az alapítványokat, hogy a kilopott közvagyonból a kiválasztott fideszeseknek zsíros fizetéseket osztogató kifizetőhelyként működtesse azokat. 

A jelenlegi miniszterelnök azonban téved, ha úgy gondolja, hogy teletömött zsebbel fog távozni a hatalomból! Az Egységben Magyarországért ugyanis a kormányváltást követően le fogja állítani a közvagyon magánalapítványokba való átjátszását, meg fogja szüntetni a Fidesz által kialakított rendszert és vissza fogja szerezni az állami vagyont."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását