2022. december 6. - Miklós

Így változtatta meg Tom Cruise Rékasi Károly életét

Ha az ember több évtizedes viszonylatban szinkronizálja az egyik legnagyobb világsztárt, az kihat a mindennapjaira. Ékes példája ennek Rékasi Károly esete, aki akármennyire is tagadja, mégis olykor magára ölti az akcióhős szerepet.
2022. március 10. csütörtök 15:04 - HírExtra

Legyen szó akár kertészkedésről, home office-ról vagy egy kiadós gasztronómiai műveletről; az adrenalinszint a legtöbbször garantálja, hogy semmi ne legyen lehetetlen küldetés.  A Paramount Network csapata alkotta Szinkrónikák néven induló sorozat első alanyaként a színész bemutatja, hogyan változtatta meg az életét az egyik általa magyarul megszólaló karakter! Március 12-én, 21:00-kor pedig ismét hallhatjuk őt a Mission: Impossible – Utóhatás-ban, a Paramount Network műsorán. 

Vajon hogyan változtatja meg egy szinkronhang életét egy-egy megszólaltatott karakter? Rékasi Károly az egyik legnépszerűbb amerikai színésznek, Tom Cruise-nak kölcsönözte a hangját akciófilmekben. Egy különleges videóból, amely a március 12-én a Paramount Network képernyőjére érkező Mission: Impossible – Utóhatás című alkotás kapcsán született, most kiderül, hogyan hatott ez a színész mindennapjaira. 

„Személy szerint úgy gondolom, hogy Tom Cruise a forgatás alatt nőtte ki magát a legjobb karakterré és azóta folyamatosan megújul, lépésről-lépésre haladva, nagyon sokat kaptunk tőle” – mondta Rékasi Károly, aki azt is elárulta, hogy középiskolás korában egy szerelem miatt egy ideig fogtechnikus szeretett volna lenni, de a kapcsolat lezárásával mégis inkább a színészet felé vitte az útja.

 „Nehéz feladat volt Tom Cruise-t szinkronizálni, hiszen egy rendkívül egyedi karakterről beszélünk, aki nagyon egysíkúan beszél a magyar nyelvhez képest, ezért sok munkát igényelt, hogy a magyar fülnek megszokott hangzást át tudjam adni” – mesélte a színész. Az akcióhős-kém szinkronizálása pedig megváltoztatta Rékasi életét, ami nem is csoda, hiszen teljesen át kellett élnie a szerepet a tökéletes alakításhoz. Az alábbi videóból kiderül, mindez pontosan hogyan történt. 

A Mission: Impossible – Utóhatás promóvideója az alábbi linken keresztül érhető el.

Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását