2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Mi érdekelte a legjobban az amerikai mozinézőket?

A számolás joga című dráma érdekelte a legjobban az észak-amerikai mozinézőket a hétvégén, 20,5 millió dollárért (5.9 milliárd forintért) váltottak rá jegyet Észak-Amerikában - olvasható a Variety.com online összeállításában.
2017. január 16. hétfő 08:19 - HírExtra
 

A Fox 2000 és a Chernin Entertainment filmje, A számolás joga az űrkutatás kezdeti időszakában játszódó film, melyet egy szűkebb körű vetítés után széles körben is forgalmazni kezdtek a múlt héten. A film három fekete bőrű matamatikusnő életrajzi drámája, a főhősöket Taraji P. Henson, Octavia Spencer és Janelle Monáe játssza.

A matematikusnők erős vetélytársat utasítottak maguk mögé, A kaliforniai álom című musicalt, mely - miután tarolt a Golden Globe-díjátadón - 14,5 millió dollárt sepert be a hétvégén. A hétfői ünnepnap becsült bevételével együtt 17,5 millió dollárra rúghat a hosszú hétvége eredménye, ezzel együtt Észak-Amerikában már több mint 77 milliót kereshet a hollywoodi szerelmes sztárjelöltekről szóló zenés románc.

Horror

A mozis toplista harmadik helyezettje az STX The Bye Bye Man című horrorja, erre 13,4 millió dollárért váltottak belépőt. Az eredmény meghaladta az STX várakozásait, 10 millióra tették a hétvégi eredményt.

A negyedik helyre befutott a Patriot's Day, mely a bostoni maraton elleni bombamerénylet történetét dolgozza fel, s 12 millió dollárt hozott eddig a hétvégén.

Az ötödik helyet elfoglaló Monster Trucks című kalandfilm debütálása egyértelmű kudarc: a 125 milliós költségvetésű mozi 10,5 milliós nyitó hétvégi bevételét katasztrofálisnak ítélték a szakértők.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását