2024. április 26. - Ervin

A kormány elvon az egészségügyből

Az Országos Kórházi Főigazgatóságtól 4 milliárd 670 millió forintot vont el, míg a Terrorelhárítási Központnak 7 milliárd 456 millió forintot juttatott a kormány, írja a Napi.hu.
2022. március 10. csütörtök 09:07 - HírExtra

A Magyar Közlönyben megjelent határozat első lépésben 9 milliárd 848 millió forintot csoportosított át az idei központi költségvetésben. Az Országos Kórházi Főigazgatóság büdzséjét 4 milliárd 670 millió, a Magyar Falu Programét 1 milliárd 307 millió, míg a kötött segélyhitelezést 1,6 milliárd forinttal kurtította meg. Az ebből tovább osztott két legnagyobb tétel az Emberi Erőforrások Minisztériuma alá tartozó gazdasági társaságok által ellátott feladatok támogatása 4 milliárd 468 millió, illetve a külügyi fejlesztési és kutatási programok támogatása 1,4 milliárd forinttal. 

A Gazdaság-újraindítási Alapból 7 milliárd 456 millió forintot csoportosított át a kormány, ezt a pénzt egy az egyben a Terrorelhárítási Központ kapta.

Forrás: napi.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását