2024. május 2. - Zsigmond

Halálos balesetek

Négy balesetben öten vesztették életüket az utakon szombatról vasárnapra virradóan - mondta Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Szombaton a késő esti órákban a Komárom-Esztergom megyei Bikapusztán két személyautó frontáli
2007. november 4. vasárnap 11:39 - Hírextra

Vasárnap hajnalban Jánossomorja belterületén egy személyautó vezetője előzés közben elvesztette uralmát a jármű fölött és egy lakóháznak csapódott. A Győr-Moson-Sopron megyében történt balesetben egy fiatal meghalt, két társa súlyosan megsérült.

Szintén a kora hajnali órákban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fábiánházán egy személyautó leszaladt az útról. A felborult autóban egyedül utazó sofőr életét vesztette.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap kora reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Makó és Makórákos között autóbalesetben két fiatal halt meg, egy társuk súlyos, két másik súlyos életveszélyes sérülést szenvedett.

A fiatalok Makó felé tartottak, mikor egy balra ívelő kanyarban az autó lesodródott az útról, oldalával fának csapódott, majd kettétört.

Dobson Tibor közlése szerint csütörtöktől vasárnap hajnalig összesen mintegy négyszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat, fele részben közlekedési balesethez. A hosszú hétvégén hárman tűzben vesztették életüket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását