2022. szeptember 28. - Vencel

"Amíg Orbán hatalmon van, nem vagyunk biztonságban!"

Csodálkozunk, hogy még nem süllyedt el a maffiakormány a szégyentől: az orosz Pravda Magyarországot – pontosabban Orbánékat – az orosz agresszió támogatói közé sorolta - állí Jobbik közleményében.
2022. március 6. vasárnap 15:57 - HírExtra

A Jobbik közleménye: 

 Azok közé, akik nem tartanak lépést sem az Európai Unióval, sem a NATO-val. Akik vagy szabotálják a putyini agresszió elleni szankciókat, vagy pávatáncuk egyik lépéseként megszavazzák ugyan, de a szövetségeseinket szembeköpve továbbra is vegytiszta orosz propagandát folytatnak.

Persze mit várunk egy olyan kormánytól, amelyik 12 éves ténykedése alatt száz százalékig kiszolgálta az orosz érdekeket ezzel is veszélybe sodorva Magyarország biztonságát. Mit várunk olyanoktól, akik orosz kémtanyává tették az országot, akik utolsó csatlósként még mindig nem léptek ki a KGB-bankból. Egyáltalán attól az Orbántól, aki az ukrajnai invázió előestéjén Putyinnál „békemissziózik” – teljesen sikertelenül.

Mit várunk egy olyan alakulattól, amelyik nemcsak eltűri, de százmilliárdokkal támogatja azt a nyílt orosz propagandát, ami az adófizetői pénzekből folyik az állami médiában. Ahol a hon védelmével megbízott miniszter a putyini mantrát mondja fel eminens kisiskolásként, és Mészáros Lőrinc színvonalán értetlenkedik, amikor az orosz dezinformációra és a Kreml elvárásait kiszolgáló közmédiás műsorszerkesztésre irányuló kérdést kap az újságíróktól. Miközben Orbánnak is ellentmondva beismerte, hogy a NATO nélkül képtelenek lennének megvédeni az országot.

Ezektől nem várunk semmit, ugyanis amíg hatalmon vannak, addig Magyarország nincs biztonságban!

A néppárti Jobbik álláspontja szerint Magyarországon az orosz hódítás melletti bármiféle kiállás hazaárulás. Történelmünkből jól tudjuk, hogy az bennünket, magyarokat – ahogyan a cseheket, lengyeleket, ukránokat – a puszta létünkben és függetlenségünkben fenyeget. Jól tudjuk, hogy hányszor szállta meg Magyarországot Oroszország, és hányszor az Egyesült Államok. A magyar történelemben Szent István öröksége óta számunkra csupán egyetlen út létezik, az pedig Nyugat felé tart. Az pedig egyszerű tény, hogy a néppárti Jobbik évek óta a leghangosabban emeli fel szavát az Orbán-kormány putyinista külpolitikája miatt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását