2024. április 20. - Tivadar

Orbán golyóállóban?

Orbán már az ovisok közé is csak golyóálló mellényben mer bemenni - állítja közleményében a Jobbik.
2022. január 26. szerda 18:05 - HírExtra

A Jobbik közleménye: 

"Vajon mi lehet az oka, hogy a „rettenthetetlen utcai harcos” Orbán már csak védőfelszerelésben mer az emberek közé menni? Tisztességes kormányzáshoz nem kell golyóálló mellény!

Orbán sajtósa már többször nevezte „hülyeségnek”, hogy főnöke golyóálló mellényt viselne. Pedig már számtalan nyilvános eseményen vagy nemzeti ünnepen domborodott valami furcsa szögletes tárgy a zakója hátulján. Ami kísértetiesen emlékeztetett azokra a golyóálló mellényekre, amelyeket a zakók alatt viselnek, méghozzá olyan politikusok, akik különböző okokból veszélyeztetve érzik az életüket, de leginkább a hatalmukat.

Orbán esetében az utóbbiról lehet szó, az viszont újdonság, hogy már a Rábaközben, az emberek között sem érzi magát biztonságban. Sem egy nyilvánvalóan gondosan előre „átvizsgált” család otthonában, sem pedig a vélhetőleg gondosan leellenőrzött helyi óvodában.

Mit gondoljon az egyszeri ember egy olyan miniszterelnökről, akinek ilyen fokú rettegés az élete? Vagy inkább arról van szó, hogy a maffiakormányban már egymásnak sem mernek hátat fordítani?

Az a helyzet, kedves Orbán úr, hogy nem golyóálló mellényre van szükség, hanem tisztességesen kell kormányozni, és akkor nem kell megijedni az óvodásoktól sem. Még abban a néhány hónapban, amíg tart a felhatalmazása. A nemzeti egységkormányban nem lesz szükség ilyen óvintézkedésekre, mert jólét és szabadság lesz minden magyarnak!"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását