2024. március 19. - József, Bánk

Válasszunk a gyerekszobába macis falmatricát egyedi elnevezéssel

A különböző mintájú falmatricákra akkor lehet szükség, amikor kialakítunk egy új gyerekszobát vagy babasarkot, vagy egy meglévő helyiség dekorációját változtatjuk meg. Ez egybeeshet pl. az óvoda- vagy iskolakezdéssel.
2022. január 19. szerda 16:38 - HírExtra

Amikor nem tudjuk, milyen legyen az a gyerekszoba

Vannak olyan esetek, amikor tisztában vagyunk azzal, hogy mit szeretnénk, hogy milyen stílusú falmatricákat válasszunk. Ha a gyermekünk ovis vagy kisiskolás korú, akkor valószínű, hogy már van némi elképzelése, hogy milyen grafikát szeretne a szobájába. Kezd kialakulni az ízlése, és kezd különválni egy kisfiú és egy kislány érdeklődési köre.

Ha viszont kisebb a gyerkőc vagy még újszülött, netán nem is a saját családunk részére lesz az új falmatrica, hanem ajándékba tervezzük, akkor előfordulhat, hogy tanácstalanul állunk a kérdés előtt.

Macis falmatricakészlet

Ilyenkor a lehető legjobb választás a macis falmatricaszett, hiszen macis képekkel, ajándékkal sosem lehet mellélőni. Számtalan mackós játékot ismerünk, amely a gyerekek kedvencévé vált. A plüssök, a kis macis figurák, macis mesék mind vonzzák a gyermekeket. És ez alól a StickMe Collection macis falmatricaszettje sem kivétel.

A készlet közepén elhelyezkedő nagy aranyos macis fejre, ha felkerül a falra, mindenki tekintete oda fog irányulni. Ráadásul a falmatricához egy egyedi elnevezésű szöveg is kérhető, amely a macis fej alatt helyezkedik el. Így ezzel a felirattal ideális ajándékká válik a falmatricakészlet egy kisgyermek születésekor is akár.

Ha szeretitek az állatokat…

Ha megtetszett a macis falmatricaszett, akkor nézd át a StickMe Collection állatos falmatricáit is, mert lehet, hogy találsz egy másik csodálatos falmatricát, amellyel kombinálhatod a macisat.

A kategóriában létezik Medve falmatrica is, és további más, erdei állatokra is bukkanhatsz. Ezeknél a csomagoknál is kérhetsz egyedi szövegezést, csak ilyen esetekben külön kell jelezned és a Megjegyzés rovatba beleírnod. A Macis falmatricaszett viszont tartalmazza a plusz szöveg megjelenítését.

A StickMe Collection falmatricái mind prémium minőséget képviselnek. Felragasztásuk gyors, könnyű, egyszerű és nem igényel semmilyen korábbi szakértelmet. Egy falmatricaszettel nagyszerűen fel tudod dobni bármilyen szoba hangulatát. Nem kell szakembereket hívni segítségül tapétázni vagy falat festeni, ha más kisugárzást szeretnél egy helyiségnek.

Széles körű választék

Az állatos falmatricákon kívül megismerkedhetsz számtalan geometrikus, fiús vagy lányos matricával is, melyekre külön rákereshetsz.

A hazai családi műhely elsősorban baba- és gyerekszobákba készíti az átlagostól merőben eltérő, mindig megújuló falmatricakészleteit. A cég további különlegessége, hogy a családi műhelyben terveznek, vágnak és csomagolnak mindent. Igyekeznek mindig a vásárlóik kedvében járni. Úgyhogy amennyiben kérdésed maradt bármelyik témával kapcsolatban, úgy bátran keresd a cég munkatársait, mindenben készségesen segítenek!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását