2024. március 29. - Auguszta

MSZP: Ingyenes teszteket a gyerekeseknek!

A Fidesz ne hárítsa át a védekezés költségeit a szülőkre! – Ingyenes teszteket a kisgyermekes családoknak! - javasolja az MSZP.
2022. január 18. kedd 17:03 - HírExtra

Bangóné Borbély Ildikó közleménye:

"Tagadhatatlan tény, hogy a védőoltás a leghatásosabb eszközünk a vírussal szemben, ugyanakkor az 5 év alatti gyermekek számára még nincs vakcina, így ők továbbra is nagyobb veszélynek vannak kitéve. Számukra jelenleg a tesztelés nyújt védelmet, ami az ingyenes állami tesztelés hiányában hatalmas anyagi megterhelést jelent a szülőknek.

A védekezés megszervezése a Fidesz-kormány kötelessége, ezért nem háríthatja át annak költségeit a magyar családokra, és nem spórolhat a magyar gyermekek egészségén! A szakemberek szerint a járvány lassítása érdekében minél több ingyenes tesztelésre van szükség, ezért az MSZP is azt követeli, hogy a kormány biztosítson ingyenesen teszteket a kisgyermekes családok számára!

Több mint 40 ezer honfitársunk halála után hatalmas felelőtlenség, hogy kormányzati szinten még mindig tagadják a tesztelések jelentőségét! 

Az MSZP számára a magyar emberek élete, egészsége és biztonsága a legfontosabb éppen ezért úgy gondoljuk, hogy nem lehet lemondani a védekezés egyik fontos eszközéről, a tesztelésről."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását