2024. március 29. - Auguszta

Nem lehet boldog a Karácsony, ha nincs elég ennivaló!

Vannak családok, amelyek szorult anyagi helyzetük miatt még az alapvető élelmiszerek beszerzésével is küzdenek. Ezért szerveznek gyűjtést, és szállítanak még a szokásosnál is több adományt karácsony közeledtével a szcientológia önkéntes lelkészek a rászorulóknak.
2021. december 24. péntek 08:25 - HírExtra

A szcientológusok heti rendszerességgel adományoznak, de most az ünnepek közeledtével még sűrűbben támogatják a szorult helyzetben lévőket. Nemrég 96 mélyszegénységben élő családnak juttattak el és osztottak ki tartósélelmiszer-csomagokat egy borsodi községben, pár napja egy budapesti mentőscsapatot támogattak egy rakomány maszkkal és gumikesztyűvel. Majd az Újpalotai Nagycsaládosok Egyesületén keresztül 1080 db tojással segítettek szegény sorban élő nagycsaládosoknak hozzájárulni az ünnepi sütés-főzéshez. Nekik ruhákat, cipőket, babaágyneműt, tusfürdőket, tisztítószereket és játékokat is vittek adományba.

Mindeközben advent utolsó vasárnapján a nyíregyházi szcientológusok egy ottani szeretetszolgálaton keresztül nevelőszülőknek és ideiglenes otthonban élő rászoruló családoknak vittek élelmiszer-adományt, mely olyan alapanyagokat tartalmaz, melyek az ünnepi menühöz szükségesek, úgy mint: rizs, tészta, cukor, dió, liszt, puding, panírmorzsa, olaj, fűszerek és hús. A gyermekeknek  csokoládét, cukorkát és szaloncukrot ajándékoztak, és mindezt megtoldották a kicsiknek játékokkal és színes ceruzákkal.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását