2024. március 28. - Gedeon, Johanna

3 csodálatos téli esküvői dekoráció

A tél nem igazán az év azon időszaka, amikor sokan szeretnének esküvőt tartani. A nem túl megszokott időpont is lehet azonban kellemes és varázslatos, hiszen megannyi szépséggel kecsegtet egy januári szombat is. Több előnnyel szolgálhat, hiszen nem kell aggódnia a túl nagy meleg miatt, ráadásul kis szerencsével havas képek is készülhetnek az ifjú párról. A hangulatos téli esküvő tehát nem megvalósíthatatlan, lássuk, hogy mire van szükség hozzá.
2021. november 30. kedd 17:05 - HírExtra

Téli lakodalom

Sokan elgondolkodhatnak azon, hogy vajon megéri-e a legnagyobb hidegben lagzit tartani. Pedig nemcsak rossz oldala van ennek, hiszen a mesebeli táj, a különleges dekorációk és persze az annál is csodálatosabb ruhák csak hozzátehetnek ahhoz, hogy hangulatos téli esküvőre kerülhessen sor. Nem is beszélve arról a tényről, hogyha sikerül egy kellemes vidéki kastélyban termet és szállást foglalni, akkor a menyasszony és a vőlegény igazi hercegnőnek és hercegnek érezheti magát. 

Dekorációk téli esküvőre

A számos előny mellett azonban olyan érvek is szólnak az ilyenkor tartott esemény mellett, mint például a rendkívül egyedi dekorációs elemek. Ilyenkor ugyanis nyugodtan el lehet térni a hagyományos színes virágos díszektől, helyettük pedig sokkal egyedibb és varázslatosabb darabokat készíteni vagy választani. 

Hangulatos esküvői meghívó

Már maga a meghívó is lehet igazán különleges és télies. Pár hópihe, egyszerű és természetközeli díszekkel igazán kellemes lesz meginvitálni a vendégeket. Ha pedig a hajtogatásról van szó, akkor érdemes apróbb zsineget választani, ami stílusosan tartja egyben az egész meghívót.

Fények-fények-fények

Remek dekorációk lehetnek a különböző fényfűzérek. Legyen szó egyszerű változatról, esetleg szivecskés, csillagos, illetve hópihe alakú díszítés, nemcsak az ifjú pár, hanem az egész vendégsereg le lesz nyűgözve a látványtól. Hideg és meleg fények, színes kivitelek egyaránt alkalmazhatóak, akár a plafonról lelógatva, akár az asztalokon, akár a függönyök körül. A legtöbbet talán még megvásárolni sem szükséges, hiszen remek szolgálatot tehetnek a karácsonyi izzók is. 

Ízléses gyertyák

Nem szabad megfeledkezni az illatokról sem, hiszen nagyon kellemes tud lenni az esküvő helyszínén, ha a teret bejárja egy igazán télies gyertya illata. Ennek köszönhetően mindenki sokkal komfortosabban érezheti majd magát az este során. Nyugodtan használható fahéjas, almás, esetleg gyömbéres, illetve narancsos változat egyaránt. A lényeg, hogy ízléses formában kerüljenek felhasználásra. 

Összegezve

Ti is hangulatos téli esküvőben gondolkodtok? Akkor ne várjatok tovább, hiszen ez is lehet legalább annyira varázslatos, mint egy augusztusi lakodalom. Nagy előnye, hogy különleges ruhákkal, egyedi díszekkel és télies ételekkel is készülhettek, amik igazán egyedivé varázsolják majd a nagy napotokat. A díszek kapcsán ne feledkezzetek meg a fényfűzérek öltöztető erejéről, illetve az ízléses gyertyák használatáról sem. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását