2024. március 29. - Auguszta

Új zsidó hírportál - mindenkinek

A Neokohn (neokohn.hu) új, független, konzervatív-liberális hír-és véleményportál. Alapvetően a zsidó közösség értékeit és érdekeit tartja szem előtt, de természetesen nem csupán zsidó olvasókra számít.
2019. március 1. péntek 10:48 - HírExtra
  

Az általa képviselt értékek és elvek - az emberi méltóság, a szabad választás és a személyes felelősség, a közösséghez ragaszkodás, az elődök tisztelete, a zsidóság civilizációs értékei és az intellektuális bátorság - mind-mind a nyugati civilizáció alapjait képezik.

A Neokohn alapvetően külpolitikai témákkal – főként Izraellel, a migrációval, a Közel-Kelettel és Amerikával - foglalkozó oldal, és célja, hogy azokat a világpolitikai és fontosabb hazai eseményeket, folyamatokat hozza közel az olvasókhoz, melyek a magyar médiában kevesebb hangsúlyt kapnak, mégis meghatározók itteni életünk szempontjából.

A lap nézőpontja eltér a hazai médiában megszokottól. Az önmeghatározásában szereplő konzervatív-liberális megjelöléssel azt a törekvését is kifejezésre juttatja, hogy nem kíván állást foglalni politikai pártok, a kormány vagy az ellenzék mellett. Cikkeivel és véleményeivel az egyéni szabadság, a liberális demokrácia, a joguralom és a piacgazdaság értékeit képviseli.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását