2024. március 19. - József, Bánk

Több napos kikapcsolódás: ez a szilveszteri wellness

A szilveszter a hosszú ünnepi időszak tökéletes lezárása. Ezt megkoronázandó, sokan döntenek úgy, hogy elutaznak pár napra vagy akár az egész ünnepet otthonuktól távol, egy wellness szálloda kényeztető környezetében töltik. A wellness hotelek is készülnek az ünnepekre: izgalmas szilveszteri ajánlatokkal és élménycsomagokkal várják a pihenni vágyókat.
2021. november 26. péntek 16:04 - HírExtra

Kényelem a köbön

Az elmúlt év nehézségei után egy kis szilveszteri kikapcsolódás mindenkinek jár. És hol kaphatunk több kényeztetést, mint egy wellness hotel falai között? A szilveszteri wellness szállások az általános szolgáltatások mellett ünnepi meglepetésekkel is készülnek a vendégeknek: 

Az élménymedencék, a pezsgőfürdő, a szaunavilág és a masszázs mindenképp hozzátartozik a wellness-hez, amit egyes szállodákban olyan szolgáltatások egészítenek ki, mint a sókamra, a gyógyvizes medence, a különböző szépítő spa kezelések vagy a konditerem. Azonban a hab a tortára szilveszter éjjel kerül fel: a fürdő területén zenés táncos rendezvények kerülnek megrendezésre, ahol éjféli büfé szilveszteri menüvel és számos izgalmas akciós ajánlat várja az érdeklődőket.

Szuper családi szilveszteri programok egy helyen!

Aki gyerekekkel tölti az ünnepeket, annak gyakran okoz nehézséget, hogy megtalálja a tökéletes szilveszteri programot. Nehéz olyan helyszínt találni, ami szórakoztató a felnőtteknek, viszont gyerekbarát, sőt, még a lurkók is jól érzik magukat a buliban. Szerencsére a wellness szállodák nagy része gondoskodik arról, hogy a szuper családi szilveszteri programhoz mindent megtaláljunk egy helyen: izgalmas csúszdapark és gyerekpancsoló várja a kicsiket, míg masszázs, jacuzzi és koktélok kényeztetik a nagyobbakat.

Pihenés turizmus: wellness budapest szívében

Aki turisztikai célzattal néhány napra a fővárosba látogat, annak a lehető legjobb szállás egy wellness fürdő budapest szívében. Nagy múltú fürdőink nem csak a kellemes atmoszférával, hanem a gyönyörű épületekkel és kilátással is vonzzák a turistákat. Külföldi látogatók is előszeretettel látogatják fővárosunkat, hogy a budapest new year keresőszavak segítségével ők is tájékozódhassanak a budapesti szilveszteri programokról. Ha alkalmunk adódik eltölteni néhány napot egy ilyen varázslatos helyszínen, két wellness program között mindenképp tegyünk egy sétát a gyönyörű fővárosban!

(fotó: canva.com)

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását