2024. április 29. - Péter

Maradona áldását kérik

A Buenos Airestől mintegy 8 ezer kilométerre fekvő mexikói városban, Xalapában élő szerelmesek az argentin fővárosba készülnek, hogy a "Maradona Egyház" templomában esküdjenek örök hűséget egymásnak.
2007. október 18. csütörtök 15:58 - Hírextra




Mint a világ talán legvallásosabb rajongói klubjának összes többi tagja, ők is istenként tisztelik az argentin ex-futballsztárt.

Az 1998-ban alapított "Iglesia Maradoniana" követőit a Boca Juniors és az SSC Neapel egykori játékosának drogproblémái és különböző botrányai sem tudják megingatni hitükben. Az időt is a volt középpályáshoz igazítva számítják. Hamarosan ünneplik az Újévet: október 30-án, Maradona születésnapján kezdődik a D. D. 47. év - a "Despues Diego", azaz Diego (születése) utáni 47. esztendő.

"Adriano már akkor is fanatikus focirajongó volt, amikor megismertem" - mondta Olivia Pozos, a menyasszony. "Az 1986-os vébén az angolok ellen előadott Maradona-szólót és a gólt látva aztán én is megértettem a párom imádatát meg ezeket a dalokat és verseket Maradonáról."

Adriano és Olivia baráti körében voltak, akik értetlenséggel fogadták az esküvőtervet: "Sokan nem értik meg, hogy a futball képes egyesíteni az embereket" - mondta Olivia. Hozzátette, hogy a "maradonikus" egybekelés után azért a biztonság kedvéért Mexikóban sort kerítenek a polgári és a katolikus egyházi esküvőre is.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását