2024. március 29. - Auguszta

Egy újabb ritka beszédtéma - az intim higiéniai adagolók

Egy kisebb vagy nagyobb vállalkozás tulajdonosaként vagy üzemeltetőjeként bizony gyakran szembesülünk a mellékhelyiségben, női mosdókban található rendezetlen és kellemetlen viszonyokkal. Ha csak magunk vagyunk családtagként egy háztartásban, akkor jóval egyszerűbb rendet és tisztaságot tartani, de akkor is be kell tartani bizonyos szabályokat.
2021. november 14. vasárnap 07:03 - HírExtra

Viszont, ha egy vendéglátóipari egység vagy hotel, netán egy bevásárlóközpont vezetői vagyunk, több szempontot is figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy szinte makulátlan tisztaságú mellékhelyiséget kapjunk. Abban mindenképp egyetérthetünk, hogyha egy mosdóban megvan minden kelléknek a külön helye, egy oda betérő látogató könnyebben tudja, hogy mit, hová tegyen.

Intimitás a közforgalmú mosdókban

Vannak olyan mellékhelyiségek, amelyeket kevesebben látogatnak és amelyek elegánsabb, frekventáltabb helyeken érhetők el. Előfordulhat, hogy ezeknek a vendégköre jobban odafigyel a tisztaságra, mint egy olyan helyen, ahol naponta több százan vagy ezren is megfordulnak.

Vannak szempontok, amelyekre ha üzemeltetőként odafigyelünk, elősegítik a rendezettség fenntartását. Ha az emberek sietnek valahová, ha szűkös a hely a toalettben, ha nem tudunk hová pakolni, akkor akaratlanul is elterelődik a figyelmünk. Milyen elővigyázatossági intézkedéseket tehetünk?

Hasznos praktikák a WC-ben

Az ajtóra szerelt fogas megkönnyíti a hölgyek számára a készülődést és az elpakolást a nehezebb napokon. Szintén az ajtóra kitett humoros megfogalmazású figyelemfelhívó szövegek segítik a koncentrációt, hogy bizony használni kell az intim tasakot és leírják, hogy mit hová kell tenni.

Fontos, hogy legyen a helyiségben intim higiéniai tasak adagoló és ezek számára külön intim hulladékgyűjtő szemetes, valamint a megfelelő WC-papír adagoló is nélkülözhetetlen. Ne kelljen keresgélni, hogy vajon hol találjuk meg éppen!

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. intim higiéniai adagolói többféle színben és anyagban elérhetőek. A fehér, fekete, szürke és króm változatok mellett rozsdamentes acél anyagúakat is lehet találni. Ha már az intim tasak adagolók beszerzése szóba került, akkor nem szabad elfelejtkezni az intim hulladékgyűjtőkről sem, illik tenni mindegyik WC kabinba egyet!

Ami még jól jöhet!

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. egy olyan nagykereskedelmi cég, mely rendkívül széles körben forgalmaz higiéniai termékeket, de nemcsak viszonteladóknak, hanem végfelhasználók számára is. Fontos tudni, hogy országos viszonylatban teríti termékeit a viszonteladói segítségével.

Épp ezért a webáruházból be lehet egy helyen szerezni minden higiéniai árucikket, amire egy kisebb vagy nagyobb vállalkozásnak szüksége van. A mellékhelyiségek nélkülözhetetlen elemei a folyékonyszappan-adagolók, az automata kézszárítók, melyeket mind megtalálsz a cég oldalain.

Amennyiben kérdésed van bármelyik termékkel kapcsolatban, vagy nem találod a keresett árucikket, lépj bátran kapcsolatba a cég munkatársaival!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását