2022. augusztus 9. - Emőd

Balaton körül a No Thanx

A No Thanx fiúk nemrég befejezték új albumukat, ezért a felszabadult idejüket sajátos szórakozással töltötték. A hírek szerint körbebiciklizték a Balatont a rekkenő hőségben, ahol rajongók hada fogadta őket.
2010. július 28. szerda 14:59 - HírExtra
Természetesen nem múlhat el úgy egy kerékpár túra, hogy valaki ne sérüljön meg. A csapat gitárosa, Peti az indulás után nem sokkal hatalmasat esett.

„Peti maga volt az élő albumreklámunk, hiszen pár percig „Se kép, se hang” nem volt nála... A viccet félretéve, bevallom, először nagyon megijedtünk, de szerencsére megúszta belső sérülések nélkül. Bár a bal oldala tele lett csúnya sebekkel, amelyek aztán horrorisztikussá változtak a Balatonban ázás után”- mesélte Roli, a No Thanx új énekese.

A hőség miatt gyakran megálltak hűsölni a fiúk, és ilyenkor legnagyobb meglepetésükre egy perc nyugtuk sem volt. Állításuk szerint folyamatosan betámadták őket a rajongók, akik közös fotóra, beszélgetésre vagy épp foci-, röplabda- vagy csocsómeccsre csábították az énekeseket.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását